Ποιος είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος που είναι υποψήφιος με τον Κώστα Βοργιαζίδη - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος που είναι υποψήφιος με τον Κώστα Βοργιαζίδη

Βασίλης Παπαδόπουλος, γιος του Δημήτρη Παπαδόπουλου και της Κατίνας Πετρομελίδου. Γεννήθηκα στη Βέροια το 1965 όπου και κατοικώ με τη σύζυγό μου Τσανακτσίδου Τούλα, με την οποία αποκτήσαμε δυο γιους.
 Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Ασκώ πέρα της τριακονταπενταετίας το επάγγελμα του εμπόρου ειδών οικιακής-επαγγελματικής ένδυσης με έδρα τη Βέροια αλλά οι δραστηριότητες επεκτείνονται σε όλον τον Ελλαδικό χώρο.
 Η δράση μου ήταν αυτή που οδήγησε τους συναδέλφους μου να με αναδείξουν Γενικό Γραμματέα Ταπητουργών & Εμπόρων Ελλάδας.
  Διατηρώ τους δεσμούς μου με την γενέτειρα μου τον Αγ. Γεώργιο, όπου επί δεκαετία διετέλεσα Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Α.Ο Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Αγ. Γεωργίου, με τη συμμετοχή μου σε συλλόγους και στην κοινωνική ζωή του τόπου.
 Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011,Πρόεδρος Δ.Σ. Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής, μέλος Δ.Σ Ε.Σ.Δ.Α. Ο.Τ.Α Ν. Ημαθίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών Νομού Ημαθίας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας από το 2014.
 Διετέλεσα και διατελώ, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης - Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας..
 Σχεδιάζοντας το αύριο, με έργα και δράσεις βελτιώνουμε την καθημερινότητα, προστατεύουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και βιώσιμο περιβάλλον για τους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->