Οι 10 νέοι υποψήφιοι του Θεόφιλου Κορωνά για τον Δήμο Βέροιας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Οι 10 νέοι υποψήφιοι του Θεόφιλου Κορωνά για τον Δήμο Βέροιας

Αναστασίου Δημήτρης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ονομάζομαι Δημήτρης Αναστασίου, γεννήθηκα στη Γερμανία το 1973, είμαι παντρεμένος με την Τ.Ε. Γεωπόνο Αγγελική Δόγγα και πατέρας τριών τέκνων, της Χρύσας-Μαρίας, της Ξανθής και του Στέργιου.
Ζω και εργάζομαι στη Βέροια ως ελεύθερος επαγγελματίας, καθώς διατηρώ την επιχείρηση τυπογραφείου «Γραφική Τέχνη», η οποία υφίσταται από το 1980.
Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του αθλητισμού για πάνω από 30 χρόνια ως επαγγελματίας και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, καθώς και σε διοικητικές θέσεις.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, συντάσσομαι με τον Θεόφιλο Κορωνά και τον συνδυασμό «Νέα Εποχή-αλλάΖΟΥΜΕ», διεκδικώντας έναν φιλικό, πράσινο και αποτελεσματικό Δήμο Βέροιας για τους πολίτες.
Αρβανίτης Γεώργιος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Κατάγομαι από το Μακροχώρι Ημαθίας και γεννήθηκα στη Βέροια, το 1970.
Εργάζομαι ως χειριστής μηχανημάτων σε ιδιωτική επιχείρηση. Αποφοίτησα από τα σχολεία της Βέροιας και μεγάλωσα σε αυτήν. Παντρεύτηκα στη Βέροια με την Κόϊα Χρυσούλα, με την οποία κάναμε οικογένεια και αποκτήσαμε δύο παιδιά, τα οποία και μεγάλωσαν στη Βέροια.
Διετέλεσα Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ημαθίας για πολλά έτη, με έντονη και δραστήρια θητεία.
Διετέλεσα Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ημαθίας-Πέλλας.
Με τη συμμετοχή μου στα παραπάνω, διεκδικώντας το καλύτερο για τα σχολεία μας και τον αθλητισμό της πόλης μου, απέκτησα εμπειρίες - καλές και κακές - σχετικά με το πώς διαχειρίζονται αυτά τα θέματα μέχρι και σήμερα οι διοικούντες του δήμου μας.
Όλη μου η ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Βέροια. Μέχρι και σήμερα στα 53 έτη της ζωής μου, άφηνα άλλους να αποφασίζουν και να διοικούν την πόλη μου, βλέποντας την στην καλύτερη περίπτωση να μένει στάσιμη, οπότε αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας την είσοδό μου στο δημοτικό συμβούλιο με τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή - αλλάΖΟΥΜΕ», με επικεφαλής τον Θεόφιλο Κορωνά.
Σκοπός μου είναι να αναλάβω την ευθύνη της συμμετοχής μου στην ανασυγκρότηση, ανάπτυξη και ανάδειξη της αγαπημένης μου Βέροιας.
Μπορούμε με Δήμαρχο τον Θεόφιλο Κορωνά και ένα δημοτικό συμβούλιο με όραμα, στόχους και διάθεση προσφοράς, να διεκδικήσουμε να ξεφύγει επιτέλους η πόλη μας από την αδράνεια και τη στασιμότητα που την οδήγησε η απερχόμενη δημοτική αρχή, και να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για εμάς και τα παιδιά μας.
Αυτζής Νικόλαος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ονομάζομαι Νικόλαος Αυτζής, γεννήθηκα στη Βέροια το 1978 και είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαστάμκου. Είμαι πατέρας δύο παιδιών, του Θάνου, 10 ετών, και της Ευγενίας, 8 ετών.
Ζω στη Βέροια και από το 2008 ασκώ το επάγγελμα του δικηγόρου με αφοσίωση και προσήλωση στις ανάγκες των συνανθρώπων μου.
Ως ένας άνθρωπος που διακατέχεται από αίσθημα αξιοπρέπειας, δημοκρατίας και υψηλής ευθύνης, θεωρώ χρέος μου να συνεισφέρω στην αναβάθμιση και την ανάπτυξη της πόλης μας, αλλά και να κινητοποιήσω και άλλους συμπολίτες μου, ώστε όλοι μαζί συλλογικά να κάνουμε τη Βέροια την πόλη που μας αξίζει να ζούμε.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, συντάσσομαι με τον Θεόφιλο Κορωνά και τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ», διεκδικώντας έναν σύγχρονο και λειτουργικό
Δήμο που θα αφουγκράζεται και θα ικανοποιεί τις ανάγκες των Δημοτών.
Γκάτζα Λεωνίδας
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ονομάζομαι Γκάτζα Λεωνίδας και γεννήθηκα τον Οκτώβρη του 1998, στο Τεπελένι Αλβανίας, απ' όπου και είναι η καταγωγή μου.
Είμαι εν δυνάμει τελειόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023, με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή - αλλάΖΟΥΜΕ», του υποψήφιου δημάρχου Βέροιας, Θεόφιλου Κορωνά.
Καρανάτσιος Αβραάμ (Μάκης)
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της διαφήμισης, γεννημένος στο Μόναχο της Γερμανίας. Ζω και κατοικώ στη Βέροια και οι γονείς μου είναι ο Γεώργιος και η Ελευθερία, και αδερφός μου ο Ιωάννης.
Αποφάσισα να κατέβω σε αυτές τις δημοτικές εκλογές για να αποκτήσει η Βέροια τη λάμψη που της αξίζει, να γίνει μια πολη εξωστρεφής, με ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου που έχει, μια πόλη φιλική για όλους τους πολίτες ...
Κιορπές Κωνσταντίνος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ονομάζομαι Κιορπές Κωνσταντίνος και γεννήθηκα το 1983 στην Ξάνθη. Το μεγαλύτερο μέρος όμως της ζωής μου το πέρασα στη Βέροια, οπότε θεωρώ τον εαυτό μου κατ’ επιλογήν Βεροιώτη. Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Χαρά Ζέρβα, με την οποία έχουμε αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη.
Είμαι σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας και έχω Bachelor στο Graphic Design από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχω εργαστεί ως Lead Graphic Designer σε εκδοτικό οίκο της πόλης μας, ως Art Director σε διαφημιστική εταιρεία, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρώ το δικό μου δημιουργικό γραφείο, «KUSTOM Design Studio», στην καρδιά της πόλης.
Ασχολούμαι με τη φωτογραφία και την ποδηλασία βουνού, μιας και λατρεύω να βρίσκομαι στη φύση. Επίσης, μου αρέσει να μελετώ ιστορία, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο έχοντας επίγνωση του παρελθόντος, μπορεί κανείς να πορευτεί επιτυχώς στο μέλλον.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί θεωρώ υποχρέωση κάθε πολίτη την ενασχόλησή του με τα κοινά, προσβλέποντας σε μια καλύτερη καθημερινότητα και έναν πιο λειτουργικό Δήμο.
Συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή - αλλάΖΟΥΜΕ», με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά, διεκδικώντας έναν Δήμο πλουραλιστικό, όπου όλοι μαζί συλλογικά θα βαδίσουμε δημιουργικά προς την αυριανή Βέροια.
Μαργαρίτη Δέσποινα
Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ονομάζομαι Ανδρεάδου Μαργαρίτη Δέσποινα του Κωνσταντίνου και της Άννας. Γεννήθηκα στη Βέροια και έχω καταγωγή από Συκιά, Μελίκη, Κουμαριά, Πατρίδα.
Είμαι βρεφοκόμος και εργάζομαι στο Β’ βρεφικό σταθμό του ΚΑΠΑ στο Εργοχώρι. Εργάστηκα πριν χρόνια στο Ειδικό Σχολείο Βέροιας. Είμαι παντρεμένη με τον Ανδρεάδη Ανανία και μένω στην Ν. Νικομήδεια.
Έχω 4 αγόρια με κάποιες ιδιαιτερότητες. Ο Γρηγόρης σπουδάζει πληροφορική στην Καβάλα. Τα δίδυμα, ο Θανάσης και ο Κωνσταντίνος, τελειώνουν ΕΝΕΕΓΥΛ. Ο Ηρακλής, που είναι στο φάσμα του αυτισμού, είναι Α΄ Λυκείου στο ΕΝΕΕΓΥΛ.
Εδώ και πολλά χρόνια, λόγω τις πολυτεκνίας και των ΑΜΕΑ, προσπαθώ να βοηθάω τις ευπαθείς ομάδες και συμμετέχω σε διάφορους συλλόγους για μια καλύτερη ζωή. Ήμουν πρόεδρος και αντιπρόεδρος, σε διάφορους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, κάτι που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον σύλλογό μας στην οικονομική επιτροπή και επιτροπή Παιδείας. Ήμουν εθελόντρια στο κοινωνικό παντοπωλείο, προσπαθώντας να βοηθήσω πολύ κόσμο να ζήσει λίγο καλύτερα.
Ως μάνα με παιδιά με ιδιαιτερότητες, μαζί με άλλες μαμάδες, κάναμε φοβερούς αγώνες ώστε να γίνει το ΕΝΕΕΓΥΛ ένα από τα καλύτερα σχολεία που βοήθησε τα παιδιά μας να αγαπήσουν τη μάθηση, και τώρα το ισόβιο σπίτι που γίνεται στην Πατρίδα.
Ως άνθρωπος, όσοι με γνωρίζουν, είμαι πολύ δραστήρια και κοινωνική, θέλω να γνωρίζω καινούργια άτομα και να βοηθάω όσο μπορώ τον συνάνθρωπό μου.
Πήρα την απόφαση να κατέβω πρώτη φορά στα κοινά του δήμου Βέροιας για να παλέψω να διεκδικήσουμε κονδύλια για την καλύτερη ζωή του συνανθρώπου μας που ζει στη Βέροια και στα γύρω χωριά, τα οποία είναι εγκαταλελειμμένα. Ευχαριστώ πολύ τον Θεόφιλο Κορωνά που μου έκανε την τιμή να με βάλει στο ψηφοδέλτιό του και να κάνουμε αγώνα μαζί για μια καλύτερη νέα εποχή, αλλάζοντας επιτέλους τον δήμο Βέροιας.
Ζητάω την ψήφο σας γιατί πρέπει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να εκπροσωπούνται άτομα από ευπαθείς ομάδες, και πιστεύω ότι δε θα σας απογοητεύσω.
Πατσιαβούρας Νικόλαος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Γεννημένος στην Βέροια και λάτρης αυτής της πόλης.
Επαγγελματικά διατηρώ εδώ και 40 χρόνια κατάστημα τυροκομικών προϊόντων (Delicatessen).
Οι ανησυχίες μου για την πόλη με ώθησαν στα κοινά της, πρώτα στον αθλητισμό (Ποσειδώνας Βέροιας - Φίλιππος Βέροιας - ΑΕ Ποντίων - Νηρέας Βέροιας).
Παράλληλα ήμουν γραμματέας στο Επιμελητήριο Ημαθίας , πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στους δημοτικούς αγώνες υπήρξα υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση (ΛΑ.Σ) και κοινοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν την τρέλα που έχω για την πόλη μου και τα όνειρα μου γι αυτήν.
Συνοδοιπόροι στο όνειρο με τον Θεόφιλο μιας και όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να είναι «έ-Ξύπνιοι » και να μην ονειρεύονται ή και να μην έχουν όραμα για την Πόλη μας.
Σπυρόπουλος Πέτρος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ονομάζομαι Πέτρος Σπυρόπουλος. Γεννήθηκα στην ερατεινή πόλη της Βέροιας στις 2 Ιουνίου 1977. Οι γονείς μου είναι ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, συνταξιούχος δάσκαλος και η Παρασκευή Χαβιαροπούλου, συνταξιούχος λογίστρια. Είμαι παντρεμένος με τη Δρ. Ιστορίας της Εκπαίδευσης, Αναστασία Ταναμπάση.
Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή της Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και στη συνέχεια, απέκτησα την ειδικότητα του ιατρού – νεφρολόγου. Παράλληλα, έλαβα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.
Διατηρώ ιδιωτικό νεφρολογικό ιατρείο στη Βέροια από το 2013 και είμαι επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ από το Μάρτιο του 2021.
Η επιθυμία μου να θέσω υποψηφιότητα δεν ήταν εύκολη, καθώς γνωρίζω τη βαρύτητα της ευθύνης. Απορρέει από την αγάπη μου γι’ αυτόν τον τόπο και τη βεβαιότητα ότι όλα εξαρτώνται από το μεράκι των ανθρώπων, τις καινοτόμες ιδέες, τη γνώση, την εμπειρία, το σθένος και, κυρίως, το αίσθημα σεβασμού προς τους συμπολίτες μας.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό «Νέα εποχή-αλλάΖΟΥΜΕ» με επικεφαλής τον Θεόφιλο Κορωνά.
Φιλίντα Αφροδίτη
Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->