Πέτρος Τσαπαρόπουλος:Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Πέτρος Τσαπαρόπουλος:Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ


Την Παρασκευή 5 Μαίου 2023,σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΕΡΙΑ, παρουσιάστηκε ο συνδυασμός του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ημαθίας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΟΜ Νάουσας και την παρουσίαση έκανε ο συντονιστής της ΝΕ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας, ο οποίος έκανε αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στην συνέχεια προλόγισε τους υποψήφιους βουλευτές.
Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις προσεχείς εκλογές για την νίκη και την ανατροπή της πιο καταστροφικής κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση.
Είναι μεγάλη η ευθύνη να επικοινωνήσουμε το μήνυμα του κόμματος και του προέδρου μας στους πολίτες του νομού μας για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Έχουμε το σχέδιο, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουμε πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->