Τραγικός επίλογος... - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τραγικός επίλογος...


 
Στην φαρμακοποιό ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στην Καρδίτσα...

Το χειρότερο δυνατό φινάλε είχε η αναζήτηση της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείτο εδώ και περίπου μια εβδομάδα στο... Μουζάκι Καρδίτσας, καθώς έσβησαν και οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν να βρεθεί ζωντανή.

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν έφυγε από το φαρμακείο που διατηρούσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ως αποτέλεσμα της σφοδρής κακοκαιρίας Ιανός που έπληξε το Μουζάκι και τη Θεσσαλία γενικότερα.

Το τέλος ουσιαστικά ήταν προδιαγεγραμμένο και η οικογένειά της ήλπιζε μόνο σε κάποιο θαύμα. Άλλωστε κι ο ίδιος της ο αδελφός δήλωνε ότι αυτό που έψαχνε πλέον ήταν το πτώμα της αδελφής του για να το πάει στη μητέρα τους.

Όλα έδειχναν, λοιπόν, ότι ο επίλογος σε μια πολύ δυσάρεστη ιστορία μπήκε όταν το μεσημέρι της Πέμπτης εντοπίστηκε θαμμένο μέσα στις λάσπες στην περιοχή Μαγουλίτσα, στην Καρδίτσα, ανθρώπινο μέλος που ανήκε σε γυναίκα.

Άλλωστε, δεν υπήρχε άλλος δηλωμένος αγνοούμενος και όλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι το πτώμα ανήκει στην 43χρονη. Κάτι που επιβεβαίωσαν οι συγγενείς της λίγη ώρα αργότερα, όταν εντοπίστηκε και το υπόλοιπο σώμα της άτυχης κοπέλας κοντά σε γέφυρα στην περιοχή Μαγουλίτσα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ κι εκπαιδευμένος σκύλος, ενώ παρόντες ήταν ο αδελφός του θύματος και κάποιοι συγγενείς...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->