Έκαναν επίσκεψη στον δήμαρχο Βέροιας οι αστυνομικοί - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Έκαναν επίσκεψη στον δήμαρχο Βέροιας οι αστυνομικοί

Την Δευτέρα 06/10/2014 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας επισκέφτηκε το νέο Δήμαρχο Βέροιας κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ Κων/νο με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν.Η.  κ. Απ. Μούρτης με τον Γ.Γ.  κ. Κων/νο ΚΩΣΤΟΥΛΗ , αφού ευχήθηκαν στο  Νέο Δήμαρχο Βέροιας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, συζήτησαν μεταξύ άλλων σημαντικά ζητήματα δημόσιας τάξης, ασφάλειας που απασχολούν τόσο τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας όσο και το Δήμο Βέροιας.
Ειδικότερα, πάγια αιτήματα που θέσαμε στον κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ όπως η συνεχής αποδυνάμωση του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας λόγω διαρκούς απόσπασης  αστυνομικών δυνάμεων στον Έβρο , η αύξηση της εγκληματικότητας γενικότερα, η αυξημένη τουριστική κίνηση που προκαλεί η Βεργίνα και τα δυο χιονοδρομικά κέντρα του νομού καθώς και το μείζον πρόβλημα του κυκλοφοριακού που αντιμετωπίζει το κέντρο της Βέροιας, είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν και έτυχαν θετικής ανταπόκρισης από το νέο Δήμαρχο.
Σε κάθε περίπτωση ζητήσαμε από το κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων να στηρίξει τα αιτήματα του κλάδου μας και να σταθεί αρωγός σ' αυτά, ενώ ταυτόχρονα διαβεβαιώσαμε πως είμαστε στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να παράσχουμε όποια βοήθεια απαιτείται για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Βέροιας που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας.
            Από την πλευρά του ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε πως αποτελεί πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής η ενδυνάμωση της αστυνομικής δύναμης στη Βέροια αλλά και ευρύτερα στο νομό, ενώ δεν δίστασε να τονίσει πως η συνεργασία των δύο φορέων εφόσον αποσκοπεί  στην εξυπηρέτηση των πολιτών της Βέροιας δεν μπορεί παρά να είναι επιβεβλημένη και αγαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->