Παραιτήθηκαν όλοι στην ΑΕΚ! - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήθηκαν όλοι στην ΑΕΚ!


Παραιτήθηκαν όλοι στην ΑΕΚ!
Οι παραιτήσεις όλων είναι υπογεγραμμένες και στην διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ, ωστόσο συζητείται η παραμονή του Δημητρέλου προσωρινά μιας και δεν φαίνεται κάποιος άλλος πρύθυμος να αναλάβει τα ηνία μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Η λύση Πρωτοδικείου πρακτικά δεν είναι εφικτή άμεσα με βάση τα σημερινά δεδομένα.
Παράταση 20 ημερών ο Βιντιάδης
Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου πήρε παράταση από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ο Βιντιάδης για να εμφανίσει τα χρήματα και να προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Μέχρι τότε οι μετοχές θα πωλούνται προς 1,12 έκαστη. Αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο ο Βιντιάδης μπορεί να τις αγοράσει. Όσοι πιστοί προσέλθετε... Αν μέχρι τότε δεν εμφανιστεί ουδείς πάμε για διοίκηση Πρωτοδικείου.
Δημητρέλος για Βιντιάδη
Όπως είπε ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος: "Ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει συγκεντρώσει 13,5 εκατ. Ευρώ. Από αυτά, τα 9 είναι διαθέσιμα μέχρι τις 30 Ιουνίου αν και εφόσον ρυθμιστούν οι δόσεις της Εταιρείας προς το Δημόσιο".
Πηγή: aek-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->