Και ένα καλό νέο - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Και ένα καλό νέο


1 στους 3 καρκίνους θεραπεύεται με έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία
1 στους 3 καρκίνους θεραπεύεται με έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε


Ο καρκίνος εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επιστημονικής έρευνας και της ανθρώπινης αγωνίας. Αποτελεί μείζον πρόβλημα Δημόσιας Υγείας στην χώρα μας και μια από τις κύριες αιτίες θανάτου, όπως και παγκοσμιως. Στην Ευρώπη, υπολογίζεται ότι μέχρι το 2020, 3,4 εκατομ. Ευρωπαίοι θα διαγνωσθουν με καρκίνο ενώ πάνω από 2,1 εκατομ. θα πεθάνουν.
Όπως δείχνουν οι εκτιμήσεις 1 στους 3 Ευρωπαίους θα αναπτύξει καρκίνο στη διάρκεια της ζωής του, ενώ 1 στους 4 θα πεθάνει από τη νόσο. Στην Ελλάδα διαγιγνώσκονται σχεδόν 37.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου ετησίως, ενώ οι θάνατοι από καρκίνο υπολογίζονται σε 24.000 ετησιως. Εξαιτίας των ανησυχητικών διαστάσεων που λαμβάνει το πρόβλημα, η καταπολέμηση του ξεκίνησε να αποτελεί προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ένωση επίσημα το 2008 μέσω της ορθής λειτουργίας των Εθνικών (πληθυσμιακών) Αρχείων Νεοπλασιών των κρατών μελών για την αποτύπωση του πραγματικού μεγέθους του προβλήματος σε κάθε χώρα και τη δυνατότητα συγκρίσεων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->