Δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στη Νάουσα - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στη Νάουσα


Δήλωση της Λίτσας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Β' Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του Υπουργείου Μακεδονία Θράκης για την βίαιη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων της Νάουσας ενάντια στη μεταφορά της ΔΟΥ Νάουσας στη Βέροια.

Το πρωί της Τετάρτης 16.01.2013 στην εφορία της Νάουσας δυνάμεις της ΕΛΑΣ κατέστειλαν με χρήση βίας και χημικών την ειρηνική διαμαρτυρία 1000 και πλέον πολιτών για την επικείμενη διακοπή της λειτουργίας της ΔΟΥ Νάουσας και της μεταφοράς της στη Βέροια.

Η Λίτσα Αμμανατίδου- Πασχαλίδου, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Β' Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του Υπουργείου Μακεδονία Θράκης δηλώνει σχετικά:

«Σήμερα το πρωί στην Νάουσα φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι η μνημονιακή πολιτική επιβάλλεται στον ελληνικό λαό διά της βίας. Οι δυνάμεις της αστυνομίας κατέστειλαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και άσκηση ωμής βίας τη δίκαιη διαμαρτυρία των πολιτών της Νάουσας που θέλουν να περισώσουν τη λειτουργία της ΔΟΥ της πόλης τους, ενώ προέβησαν και σε συλλήψεις πολιτών, τους οποίους «βάφτισαν» υποκινητές της. Καταγγέλλουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις πρακτικές του υπουργού Δημόσιας Τάξης που πιστός στις υποσχέσεις υποταγής της τρικομματικής κυβέρνησης στην Τρόικα θέτει και την ΕΛΑΣ στην υπηρεσία των δανειστών και των απαιτήσεών τους. Σε μια περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία η κυβέρνηση απαντά στις αγωνίες των ανθρώπων αυτών με κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών της περιοχής τους και άσκηση βίας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η πολιτική της έντασης που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά στρέφεται ενάντια στην αγωνιζόμενη ελληνική κοινωνία. Η κατατρομοκράτηση του λαού δεν θα γίνει ανεκτή, η νομιμοποίηση της μνημονιακής πολιτικής έχει ξεθωριάσει, η λύση είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση των μνημονίων της συγκάλυψης και του ξεπουλήματος της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->