ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ Όπως είχε σχεδιαστεί και με  εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώθηκαν πριν την πανήγυρη της εορτής του Αγίου Αντωνίου, οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του ναού στο πλαίσιο της Αστικής Ανάπλασης στο τμήμα πλατεία Αγίου Αντωνίου.
Χθες Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, μια μέρα πριν την γιορτή του πολιούχου της Βέροιας, συνεργεία του έργου επιμελούνταν τις τελευταίες διευθετήσεις στο χώρο πρασίνου καθώς και το πλύσιμο του χώρου.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Τουρισμού, Αριστομένης Λαζαρίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άψογη συνεργασία της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και των συνεργείων που εκτελούν το έργο, για την έγκαιρη όπως είχε προγραμματιστεί ολοκλήρωση του συγκεκριμένου τμήματος του έργου, πριν τον εορτασμό του πολιούχου της Βέροιας Αγ. Αντωνίου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10:36 μ.μ.

    Ο Χώρος γύρω από τον Αγ. Αντώνιο έγινε πολύ όμορφος. Φαντάζομαι το καλοκαίρι ακόμη καλύτερος γεμάτος με παιδιά. Γιατί να μη γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις στο χόρτο από το Δήμο και την εκκλησία. Τελικά η ανάπλαση ίσως και να έπρεπε να γίνει φαίνεται να προχωρά και γρήγορα, ακόμη καλύτερα διότι πολλά ακούστηκαν από ορισμένους μαγαζάτορες και κατοίκους. Σε αντίθεση με τη γέφυρα Κούσιου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->