Δήλωση του Υποστρατήγου Γεώργιου Τζήμα με αφορμή την προαγωγή του και την τοποθέτηση του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Δήλωση του Υποστρατήγου Γεώργιου Τζήμα με αφορμή την προαγωγή του και την τοποθέτηση του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης


«Μετά την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και λόγω της πρόσφατα διαταχθείσας υπηρεσιακής μου μετακίνησης, αναχωρώ σήμερα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να αναλάβω καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
-Αποχωρώντας, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, νιώθω ολόψυχα την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους για την άψογη συνεργασία μας, τη βοήθεια προς το πρόσωπό μου, αλλά και γενικά προς την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και ιδίως για την κατανόηση και τη συνδρομή που μας παρείχαν στο έργο μας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.
-Ευχαριστώ την Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς μου, θέσεις ευθύνης, ως Διοικητή Αστυνομικών Υπηρεσιών και Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, καθώς και ως Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.
-Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την άριστη συνεργασία μας, τόσο σε ότι αφορά στο αστυνομικό έργο, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη του εγκλήματος.
-Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό όλων των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία μας.
-Το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους.
-Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες των έξι (6) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
-Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη νέα μου θέση ως Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων μου, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->