ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 στο πρώην Δημαρχείο Αγίου Γεωργίου υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κο Διαμάντη Στέργιο και τον κο Ψάρρα Ανδρέα, Πρόεδρο της εταιρείας Ψάρρας Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία (Α.Τ.Ε) η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 4.973.217,47 € χωρίς φπα.
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρόντων του Δημάρχου Βέροιας κου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και των προέδρων των κοινοτήτων, Αγίας Μαρίνας κας Σοφίας Παππά, Αγίου Γεωργίου κας Μαρίας Παπαδοπούλου και Τριλόφου κου Γιάννη Καραγιάννη και πολλών δημοτών.
Το προς κατασκευή έργο αφορά στην κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου, του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης της Τ.Κ. Τριλόφου, του εξωτερικού βαρυτικού αγωγού Τρίλοφο – Αγ. Γεώργιος, του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης από την Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου προς το αντλιοστάσιο Α2, του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού της Αγίας Μαρίνας προς το αντλιοστάσιο Α2 μέσω του αντλιοστασίου Α1, καθώς επίσης και του αγωγού μεταφοράς ακαθάρτων ο οποίος συνδέει το αντλιοστάσιο Α2 με την Ε.Ε.Λ. της Δ.Ε. Δοβρά του Δήμου Βέροιας, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων έργων για την πλήρη και ομαλή λειτουργία του συνόλου του δικτύου.
Για την κατασκευή του έργου θα χρησιμοποιηθούν:
Για τα δίκτυα βαρυτικών αγωγών Σωλήνες δομημένου τοιχώματος με λεία εσωτερική και αυλακωτή (corrugated) εξωτερική επιφάνεια
Για τα δίκτυα καταθλιπτικών αγωγών σωλήνες πολυαιθυλενίου τρίτης γενιάς PE100
Επίσης τα φρεάτια θα είναι στεγανά προκατασκευασμένα από συνθετικά υλικά.
Επίσης θα κατασκευαστούν στα πλαίσια του έργου δύο αντλιοστάσια πλήρως εξοπλισμένα.
Οι εργασίες του έργου εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά την έκδοση από την ανάδοχο κυκλοφοριακών αδειοδοτήσεων και πρόσληψη από την ΕΦΑ Ημαθίας προσωπικού για το υποέργο της αρχαιολογικής έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->