Παρουσιάστηκε από τον Βεσυρόπουλο στο επιμελητήριο Ημαθίας η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στην Κουλούρα - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Παρουσιάστηκε από τον Βεσυρόπουλο στο επιμελητήριο Ημαθίας η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στην Κουλούρα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.
Σε συνέχεια της εκδήλωσης που διενεργήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 στο Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου παρουσιάστηκε από τον υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, η απόφαση ένταξης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του έργου για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της πρώην Περιφερειακής αγοράς στην περιοχή Κουλούρα Βέροιας, που θα στεγάσει το Τελωνείο Βέροιας και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι ενέργειες προς την εκπλήρωση ενός ιστορικού στόχου για την οικονομική ανάπτυξη της Ημαθίας.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. - που αποτελεί το φορέα υλοποίησης του έργου - στο Επιμελητήριο Ημαθίας, κατά την οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των μετόχων (Π.Ε. Ημαθίας, Δήμος Βέροιας, Επιμελητήριο Ημαθίας), παρευρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στον κόμβο της Κουλούρας, από την οποία θα ενεργοποιηθούν πολλαπλασιαστικά οφέλη όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για την τοπική οικονομία.
Ο κ. Βεσυρόπουλος ανέλυσε, μεταξύ άλλων, διεξοδικά τη χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος και τις αναπτυξιακές προοπτικές του, τονίζοντας πως θα παραμένει διαρκώς στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για οτιδήποτε χρειαστεί, διευκρινίζοντας τα επόμενα βήματα και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα πολύτιμου χρόνου και το έργο να παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος, δηλαδή έως τα τέλη του 2025.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->