ΣΤΕΛΛΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΣΤΕΛΛΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μία πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε η Υποψήφια Βουλευτής με την ΝΔ κα Αραμπατζή Στέλλα το απόγευμα της Τετάρτης με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων της Ημαθίας στα γραφεία του συλλόγου.Η Υποψήφια Βουλευτής κα Αραμπατζή αναφέρει ότι ένας από τους λίγους ανασχετικούς παράγοντες της υπογεννητικότητας που μαστίζει τον τόπο μας είναι η πολύτεκνη οικογένεια. Όσοι είναι γονείς γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει η ανατροφή ακόμα και ενός παιδιού με τις γνωστές ποικίλες υποχρεώσεις της σύγχρονης ζωής. Αποτελεί επομένως άθλο η ανατροφή τεσσάρων ή και περισσότερων αρκετές φορές παιδιών με πολλές θυσίες των γονιών τους σε προσωπικό επίπεδο.

   Είναι άξιο λόγου να αναφερθεί ότι όποιος ή όποια γνωρίζει μια πολύτεκνη οικογένεια εξαιρετικά σπάνια θα βιώσει παράπονο και βαρυγκώμια μεταξύ των μελών της. Αντίθετα, θα βιώσει ηρεμία και χαρά. Η κα Αραπατζή συνεχίζει λέγοντας ότι είναι το χαμόγελο των παιδιών που καλύπτει συναισθηματικά τις θυσίες των γονιών. Από την άλλη όμως πλευρά, η πολύτεκνη οικογένεια δικαιούται να έχει τη στήριξη και τη συμπαράσταση της πολιτείας στο δύσκολο και πολύπλευρο αγώνα που αντιμετωπίζει. Κι αυτό είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.


Η Υποψήφια Βουλευτής προτείνει ότι τα προβλήματα της πολύτεκνης οικογένειας πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και καίρια από την πολιτεία με υιοθέτηση στοχευμένων μέτρων ώστε να στηριχθεί η πολύτεκνη οικογένεια .Αυτά τα μέτρα είναι και τα ακόλουθα :

•Χάραξη δημογραφικής πολιτική.
•Αλλαγή στη νομοθεσία.
•Αλλαγή στη φορολογία.
• Αλλαγή στο συνταξιοδοτικό για την πολύτεκνη οικογένεια.

Πρέπει να δοθεί προσοχή στις μετεγγραφές φοιτητών, στην επιδοματική πολιτική, στις με σωστό τρόπο τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις.Στην εφαρμοφή της νομοθεσίας για τις προσλήψεις γόνων πολύτεκνων οικογενειών.Ιδιαίτερη προσοχή στην στέγαση της πολύτεκνης οικογένειας και στην ενεργειακή ένδεια.

Δηλώνει σθεναρά η κα Αραμπατζή ότι η πολύτεκνη οικογένεια με καλοπιστία έχει αναπτύξει τα αιτήματά της και έχει παραθέσει τις προτάσεις της. Το επόμενο βήμα ανήκει στην πολιτεία, σε όλους εμάς που πρέπει να εργαστούμε για να την στηρίξουμε να σταθούμε δίπλα της και να δώσουμε επιτέλους λύση στα προβλήματα που την ταλανίζουν.

Προσωπικά θα αγωνισθώ ως μητέρα και πολιτικός για την πολύτεκνη οικογένεια η οποία προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο της στην πατρίδα μας, τα ίδια της τα παιδιά δεσμεύτηκε η Υποψήφια Βουλευτής με την ΝΔ κα Αραμπατζή Στέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->