Κοντά στους αγρότες ο Νίκος Τσιαμήτρος - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Κοντά στους αγρότες ο Νίκος Τσιαμήτρος

Μέχρι την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος, θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες του Νομού.
Έτσι συνεχίζοντας την περιοδεία του στα χωριά της Ημαθίας, επισκέφτηκε τα χωριά Άγιος Γεώργιος, Ζερβοχώρι και Στενήμαχο, όπου οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη. Ο κ. Τσιαμήτρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.
Από την δική του πλευρά, ο υποψήφιος βουλευτής, αρχικά τους ευχαρίστησε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και στην συνέχεια τους ανέφερε το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ στον αγροτικό τομέα, κάτι που ενδιαφέρει περισσότερο τους κατοίκους των χωριών της Ημαθίας. Επίσης ο κ. Τσιαμήτρος τους διαβεβαίωσε πως με την εκλογή του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βγει η Ημαθία στο προσκήνιο, ένας τόπος που του αξίζει μόνο η ευημερία και η προκοπή των νοικοκυριών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->