Στο VAENI με τον Γιώργο Φουντούλη η Στέλλα Αραμπατζή - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Στο VAENI με τον Γιώργο Φουντούλη η Στέλλα ΑραμπατζήΕπισκέφτηκα τον Πρόεδρο Συνδέσμου Οινοποιών Νάουσας και πρόεδρο του Οινοποιητικού συνεταιρισμού VAENI NAOYSSA κ.Φουντούλη Γιώργο. Μια από τις πλέον εξελιγμένες ελληνικές μονάδες παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται με αποκορύφωση την ριζική ανακαίνιση που έγινε πρόσφτατα στον επισκέψιμο χώρο.
Μιλήσαμε για τις οινικές επιχειρήσεις του Συνδέσμου Οινοποιών Νάουσας αλλά και όλης της Ημαθίας, δυναμικές επιχειρήσεις, με προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης, που ήδη έχουν δώσει το στίγμα τους στις εγχώριες και διεθνείς αγορές και συμβάλλουν τα μέγιστα στην τοπική οικονομία και στην εξωστρέφεια του τόπου μας.
Η οινική ανάπτυξη στον νομό μας τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή. Με πυλώνα το ξινόμαυρο και πολλές άλλες ιδιαίτερες ποικιλίες, οι οινοπαραγωγοί μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα του τελικού προϊόντος που προσφέρουν.
Με τον Γιώργο Φουντούλη μοιραζόμαστε το πάθος και την τεράστια αγάπη για τον τόπο μας. Η Οινική Ημαθία είναι ένας σημαντικός τόπος με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και χρειάζεται περαιτέρω αξιοποίηση. Τον ευχαριστώ λοιπόν , για την φιλοξενία , για την ενημέρωση και την πολιτική συζήτηση που είχαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->