Με tablets θα… κυκλοφορούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι – Στις 21:00 θα ξέρουμε το αποτέλεσμα - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Με tablets θα… κυκλοφορούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι – Στις 21:00 θα ξέρουμε το αποτέλεσμα

 Τι ισχύει για τους αποδήμους

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα έχουν μια σημαντική διαφορά σε σχέση με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις: τα αποτελέσματά τους θα ανακοινωθούν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά!

Το... 

 
Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και με ειδική νομοθετική ρύθμιση, έκανε τις απαραίτητες επιμορφώσεις των δικαστικών αντιπροσώπων στη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα χρησιμοποιούν tablets σε αυτή την εκλογική διαδικασία, ενώ συμπληρωματικά θα χρησιμοποιούνται και smartphones.

Όπως ανέφερε ακόμα ο ΑΝΤ1 και επικαλούμενος πηγές του ΥΠΕΣ και της Singular Logic, τόνισε ότι γύρω στις 21:00 θα μεταδοθεί το πρώτο αποτέλεσμα, το οποίο θα αφορά το 80% της Επικράτειας!

Γύρω στα μεσάνυχτα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών των κομμάτων.

Σε ότι αφορά τις αιτήσεις των αποδήμων ψηφοφόρων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών οι αιτήσεις στην ειδική πλατφόρμα (για να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους) ήταν σχεδόν 30.000 μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης.

Λόγω του μεγάλου αριθμού, αποφασίστηκε να δοθεί σιωπηρή παράταση λίγων ωρών στην κατάθεσή τους και την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους. Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί περίπου 21.000 αιτήσεις, ενώ σχεδόν 5.000 αιτήσεις βρίσκονται υπό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->