Τάσος Μπαρτζώκας: Ενωμένοι για την προσωπική Ανάσταση και την έξοδο προς το φως για την πατρίδα μας! - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Ενωμένοι για την προσωπική Ανάσταση και την έξοδο προς το φως για την πατρίδα μας!


Το Σταυρικό Μαρτύριο και η κορύφωσή του με την Ανάσταση του Κυρίου συνεχίζει να σημαδεύει τις ανθρώπινες ψυχές, ακουμπώντας στις καρδιές μας τη συντριβή αλλά και την ελπίδα. Την ελπίδα ότι μετά το σκοτάδι έρχεται το φως, μετά την θλίψη ξεπροβάλλει η χαρά, μετά το θάνατο η πανηγυρική νίκη της αιώνιας ζωής. Τα πάθη και τα δεινά του Θεανθρώπου ήταν οι διεργασίες για τη δική μας αναγέννηση και ο πόνος, το «πικρό ποτήρι» του θανάτου που ήπιε ο Ιησούς, ο τρόπος για τον τοκετό της σωτηρίας μας.
Αυτό το Πάσχα ανανεώνουμε την πίστη μας, στη βάση της υπενθύμισης και της αλήθειας ότι ο θρίαμβος είναι της ζωής, ότι ο αναστάσιμος λόγος είναι η παρηγοριά και η ανακούφισή μας, ότι κάθε δάκρυ αβεβαιότητας, δυστυχίας, αρρώστιας και πένθους στεγνώνει, μπροστά στο μεγαλείο της θυσίας του Θεανθρώπου.
Εύχομαι το φετινό Πάσχα να μας βρει όλους έτοιμους να υποδεχτούμε ξανά αυτή την αλήθεια, να υποκλιθούμε στο μεγαλείο της, να ανοίξουμε τις καρδιές μας για να χωρέσουμε το συνάνθρωπό μας, τον κάθε κατατρεγμένο που ζητά τη συμπαράστασή μας. Εύχομαι επίσης, να βρει όλους μας έτοιμους να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις, ώστε ενωμένοι, εκτός από την προσωπική μας Ανάσταση, να προχωρήσουμε με αποφασιστικά βήματα στην έξοδο προς το φως, για την πατρίδα μας!
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->