Βεσυρόπουλος-Το Αναστάσιμο Φως είναι αυτό που φωτίζει το δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Βεσυρόπουλος-Το Αναστάσιμο Φως είναι αυτό που φωτίζει το δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης


Η Ανάσταση συμβολίζει το θρίαμβο της πίστης και της ζωής. Αποτελεί ένα διαχρονικό και πανανθρώπινο χαρμόσυνο μήνυμα που αγγίζει τις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Όλοι μας έχουμε τις μνήμες της παιδικής μας ηλικίας από αυτές τις ημέρες. Μνήμες έντονες, με ανοιξιάτικα αρώματα αλλά και την κατανυκτική ατμόσφαιρα τών ημερών. Η ίδια κατανυκτική ατμόσφαιρα υπάρχει και στις μέρες μας. Μαζί με την προσμονή της Ανάστασης.

Η Χριστιανική Αγάπη εμπεριέχει το μήνυμα της πίστης, της αισιοδοξίας.

Το Αναστάσιμο Φως είναι αυτό που φωτίζει το δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης. Φωτίζει όμως και ζεσταίνει τις καρδιές και τις ψυχές μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε οικογένεια Καλή Ανάσταση. Με υγεία, πίστη, δύναμη και αισιοδοξία. Το μήνυμα της Αγάπης να πάει σε κάθε σπίτι, σε κάθε άνθρωπο και να γίνει στάση ζωής, να μετουσιωθεί σε πράξεις.

Απόστολος Βεσυρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->