Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας στην παρουσίαση της ανανεωμένης ΄΄Μέδουσας΄΄ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας στην παρουσίαση της ανανεωμένης ΄΄Μέδουσας΄΄


Στην παρουσίαση της ανανεωμένης ‘Μέδουσας’, το ψηφιακό αποθετήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, παραβρέθηκε την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 η 'Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας.

Η συνεχώς αυξανόμενη ψηφιακή βιβλιοθήκη φιλοδοξεί να συγκεντρώσει, διαφυλάξει και ν’αναδείξει την ιστορική, πολιτιστική, θρησκευτική και κοινωνική κληρονομιά της πόλης της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας γενικότερα.

Στα πλαίσια των παραπάνω έγινε αναφορά στο σύμφωνο συνεργασίας με τη Ένωση Παλαιών Πρόσκοπων Βέροιας που αφορά την ενσωμάτωση του αρχειακού υλικού των Προσκόπων Ημαθίας και κάλεσμα σε συλλόγους και φορείς να συμμετέχουν.
 
Με χαρά δέχθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί μας ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Γιώργος Χατζηθεοφάνους υποστράτηγος ε.α. και Παλαιός Πρόσκοπος Ξάνθης, ο λογιστής & συλλέκτης παλαιών φωτογραφιών της Βέροιας, Διαχειριστής της Ομάδας Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας - Old Photos of Veria, Στέργιος Ζυγουλιάνος, ο Γιώργος Μπίκας, υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας - αδελφός Παλαιός Πρόσκοπος καθώς και ο αναπληρωτής Περιφερειακός ΄Εφορος Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παντελίδης Ανέστης. 

Αιέν Αριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->