Στο νοσοκομείο της Νάουσας η Στέλλα Αραμπατζή - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Στο νοσοκομείο της Νάουσας η Στέλλα Αραμπατζή


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Νάουσας πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Αραμπατζή Στέλλα (Στεργιανή).Εκεί την υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λυκοστράτης Κων/νος καθώς και μέλη του σωματείου εργαζομένων. Στη συζήτηση που ακολούθησε θίχτηκαν εκτενώς σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου Νάουσας, ενώ έμφαση δόθηκε στις ανάγκες για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Η κα. Αραμπατζή, προερχόμενη από τον χώρο της Υγείας, αφουγκράστηκε τα προβλήματα της μονάδας υγείας τα οποία πρέπει να λυθούν το συντομότερο δυνατόν. Η ίδια τόνισε ότι εχει γίνει πολύ δουλειά τα τελευταία χρόνια στο νοσοκομείο Νάουσας αλλά χρειάζεται για την ακομη καλύτερη λειτουργία ενίσχυση ιατρικού προσωπικού, να καλυφθούν άμεσα μόνιμες θέσεις ειδικευμένων γιατρών, προσλήψεις διοικητικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής έθιξε την αναγκαιότητα συνέχισης του εκσυγχρονισμού του νοσοκομείου με νέα μηχανήματα, πλήρους εξοπλισμού όλων των ειδικοτήτων της μονάδας καθώς και οχημάτων και προσωπικού για το ΕΚΑΒ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->