Γιάννης Δάλλας: Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για το θέμα των Ριζωμάτων - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Γιάννης Δάλλας: Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για το θέμα των Ριζωμάτων
Διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά ότι Τα αυγά βάφονται αποκλειστικά και μόνο με μπογιές !!!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την επίλυση του θέματος της διεκδίκησης του 24% του αγροκτήματος Ριζωμάτων από το Ελληνικό Δημόσιο, στην αντιπολίτευση του Δήμου Βέροιας βέβαια που με σοβαρότητα ανέδειξαν το θέμα, αλλά ιδιαίτερα στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και τους συνεργάτες του, που διέθεσαν πολύ χρόνο, επιμονή και αποφασιστικότητα για την οριστική τακτοποίηση όχι μόνο του λεγόμενου 24% αλλά και για την αναγνώριση της άτυπης διανομής που έγινε μεταξύ των δικαιούχων στο παρελθόν, ως νόμιμη πλέον.

Συγχαρητήρια επίσης και στα μέλη του Δ.Σ. του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Ριζωμάτων, ενός φορέα με σχεδόν ανύπαρκτη πολιτική δύναμη, που ήρεμα και μεθοδικά χωρίς μικροκομματικές και υστερόβουλες κραυγές, , επέλεξαν τον σωστό δρόμο και δικαιώθηκαν.
Το επίσης σημαντικό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί για όλη την παραχωρούμενη έκταση του αγροκτήματος θα ανέρχεται στα 380€ περίπου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΥΡΑ ΤΑ ΕΤΗ 20221 ΚΑΙ 2022 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->