Το ξαναπαγωμένο παγωτό όχι μόνο έχει αλλοιωμένη υφή, αλλά είναι και εξαιρετικά βλαβερό για την υγεία, καθώς...
εάν έχει προηγουμένως λιώσει πλήρως εκτός κατάψυξης, θα περιέχει πολλά βακτήρια. Η δηλητηρίαση μάλιστα από λιωμένα παγωτά που έχουν ξαναπαγώσει είναι ιδιαίτερα συχνή, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.
Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις ένα τέτοιο παγωτό;
-Η υφή του θα είναι κοκκώδης.
-Θα έχει αναπτύξει κρυστάλλους πάγου.
-Θα είναι πιο σκληρό από το κανονικό παγωτό.
-Θα έχει πιο ουδέτερη γεύση.
olivemagazine
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε