κ.Δήμαρχε, φοβάμαι ότι έχετε χάσει τον έλεγχο. - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

κ.Δήμαρχε, φοβάμαι ότι έχετε χάσει τον έλεγχο.


 Ας δούμε τα γεγονότα με τη σειρά.

Σας ενημέρωσα με δημόσια (ευτυχώς) ανακοίνωση, ότι περιήλθαν στα χέρια μας, από την επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης, νέα στοιχεία, που θέτουν εν αμφιβόλω  τον ισχυρισμό του εργολάβου-επιστήμονα που διαχειρίζεται τον βιολογικό του Δήμου μας περί μηδενικών υπολειμμάτων. Ζήτησα λοιπόν την σύγκλιση των επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου μας,  για να παρουσιάσω τα στοιχεία και αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώσουν για τα νέα δεδομένα τις παρατάξεις τους, επειδή προτίθεμαι να ζητήσω έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο θέμα, το θέμα του βιολογικού του Δήμου μας. 

Απαντήσατε μέσω ανακοίνωσης, ότι μας καλείτε εσείς στο Δημαρχείο και ότι εκτός των επικεφαλής των παρατάξεων, αποφασίσατε εσείς να παρίστανται και τα στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης και ο κ Γκανάτσιος, ώστε να μας ενημερώσουν για το θέμα!!!

κ.Δήμαρχε

Έχετε καταλάβει το αίτημά μου; Εγώ ζήτησα να ενημερώσω τους επικεφαλής των παρατάξεων για τα νέα δεδομένα. Δεν ζήτησα να ενημερωθώ από κανένα στέλεχος της Δημοτικής Επιχείρησης και από κανέναν Γκανάτσιο, των  οποίων τις απόψεις  έχουμε ακούσει προσφάτως. Επειδή όμως σε περίπτωση άρνησης να αποδεχτούμε την παρουσία των ανωτέρω, θα "πιπιλίζατε" την καραμέλα των "πυροτεχνημάτων",  όπως και κάνατε, συμφώνησα με το να γίνει η σύσκεψη και με την παρουσία τους. Απλά δεν είχα εγώ την πρόθεση να ζητήσω τη γνώμη τους. Παράλληλα και επειδή διευρύνατε τον κύκλο των συμμετεχόντων, σας δήλωσα ότι δεν είμαι αντίθετος και στο να μετέχουν και οι δημοσιογράφοι, εφόσον "άνοιξε" η σύσκεψη. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρέμετε την παρουσία δημοσιογράφων. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε, άλλωστε το θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση ανοιχτή σε όλους τους πολίτες. Τι φοβικά σύνδρομα έχετε με την παρουσία του τοπικού τύπου;

Ενώ λοιπόν προσήλθαμε για την ενημέρωση και ενώ προσκαλέσατε εσείς, παρότι ήταν δική μου επιλογή το ποιους θέλω να ενημερώσω, τα στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης και τον κ. Γκανάτσιο, είχατε  το θράσος να  απαιτήσετε να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι που προσήλθαν!!!! 

Τίθεται ένα απλό ερώτημα. Τι παιγνίδια είναι αυτά πέρα από την ουσία του θέματος; Από που αντλείτε το δικαίωμα να ορίζετε σε ενημέρωση "δική μου"  τους συμμετέχοντες; Μήπως θεωρήσατε την ανωτερότητα αδυναμία; Μήπως νομίζετε  ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τις προσωπικές φοβίες σας και τον τρόμο σας στην δημόσια τοποθέτηση; Να σημειωθεί ότι οι άλλοι εκπρόσωποι των παρατάξεων δεν είχαν αντίρρηση!!! 

κ.Δήμαρχε αρκετά!

 Είχα την καλή διάθεση να σας ενημερώσω και να ανταλλάξω απόψεις με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Ανέχτηκα τις εγωιστικές  σας συμπεριφορές για το ποιος είχε την πρωτοβουλία της πρόσκλησης στη σύσκεψη,  για το καλό του Δήμου. Όμως όλα έχουν ένα όριο. Αν θέλετε ενημέρωση από τα στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης και τον κ Γκανάτσιο να το κάνετε μόνος σας, όπως θα έπρεπε ήδη να το έχετε κάνει. Σε κάθε περίπτωση είναι λυπηρό για τον Δήμο μας, ο Δήμαρχος να ζητάει σε ενημέρωση πολιτικών στελεχών του τόπου να ζητάει να του "κρατάει το χεράκι" ο εργολάβος. 

Και κάτι τελευταίο. Η επιβεβαίωση της απώλειας ελέγχου αποτελεί η επισήμανσή σας στο τελευταίο απαντητικό δικαιολόγησης του ναυαγίου που αναφέρει επί λέξει :"  μιας και επρόκειτο ξεκάθαρα για διαδικασία μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων." Καταλαβαίνετε τι ομολογείτε; Ο κ. Γκανάτσιος είναι επικεφαλής παράταξης και ποιας; 

Για την ενημέρωση των πολιτών και μόνο, αποχώρησαν από την σύσκεψη οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων εκτός της κ. Μπατσαρά και σε ότι με αφορά, τους έδωσα την εισήγησή μου που περιλάμβανε και τα νέα στοιχεία που ήλθαν σε γνώση μας. 

Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό συμβούλιο, οσονούπω.

Παύλος Παυλίδης 

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 

"ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->