Ενημέρωση Δημάρχου για τη σύσκεψη με θέμα τον βιολογικό της ΔΕΥΑΒ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση Δημάρχου για τη σύσκεψη με θέμα τον βιολογικό της ΔΕΥΑΒ

 


Η συμφωνημένη – χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων- σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ δεν πραγματοποιήθηκε όπως είχε οριστεί για σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2021, καθώς απαιτήθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα η παρουσία μέσων ενημέρωσης χωρίς αυτά να έχουν κληθεί, μιας και επρόκειτο ξεκάθαρα για διαδικασία μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Για τον λόγο αυτό και επειδή υπερασπιζόμαστε τη διαφάνεια, κυρίως σε ζητήματα που άπτονται των δημόσιων αγαθών, θα φέρουμε το θέμα της διαχείρισης του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Προφανώς το δεδομένο της παρουσίας στελεχών της ΔΕΥΑΒ στη σύσκεψη δεν ήταν αρεστό από τον επικεφαλής των «Συνδημοτών» κ. Παύλο Παυλίδη, ο οποίος παρότι έστειλε πρόσκληση στην οποία ζητούσε συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων, άλλαξε άποψη με πρόσχημα την παρουσία δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να μην γίνει η συγκεκριμένη σύσκεψη.

Διερωτώμαι κ. Παυλίδη, τελικά αν θέλετε να ενημερώσετε και να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού ή απλά θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και επιχειρείτε ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα; Περισσότερα λοιπόν την Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->