Έφεραν οδηγούς ΚΤΕΛ απ΄ όλη την Ελλάδα, αλλά δεν ξέρουν τους δρόμους της Αθήνας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Έφεραν οδηγούς ΚΤΕΛ απ΄ όλη την Ελλάδα, αλλά δεν ξέρουν τους δρόμους της Αθήνας


 


 

 

Όχι μόνο λεωφορεία των ΚΤΕΛ, αλλά και οδηγούς απ΄όλη την Ελλάδα επιστράτευσε η κυβέρνηση για να  βελτιωθεί η συγκοινωνία στο λεκανοπέδιο της Αττικής με περισσότερα δρομολόγια, ωστόσο κάτι δεν πάει καλά…

Σύμφωνα με... 


 

αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mega oι οδηγοί ήρθαν στην Αθήνα από την Τρίπολη, τον Πύργο, τα Γρεβενά και άλλες πόλεις, δεν γνώριζαν τους δρόμους της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν GPS για να εκτελέσουν το δρομολόγιο ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητούσαν οδηγίες από τους επιβάτες.

Ο επιβάτης βοηθά τον οδηγό του λεωφορείου να ολοκληρώσει το δρομολόγιο από τους Θρακομακεδόνες προς την Κηφισιά.

Ο οδηγός συμβουλεύεται και τον χάρτη του κινητού του τηλεφώνου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, το gps παραμένει ανοιχτό.

Για δεκαπέντε ημέρες, όπως έχουν ενημερωθεί, θα βρίσκονται στην Αθήνα μαζί με τα οχήματά τους οι οδηγοί από τα ΚΤΕΛ Τρίπολης, Πύργου, Γρεβενών και άλλων περιφερειακών πόλεων. Σήμερα τα δέκα πρώτα λεωφορεία των ΚΤΕΛ βγήκαν στους δρόμους για να ενισχύσουν τις αστικές συγκοινωνίες.

Όμως η… επιστράτευση οχημάτων και οδηγών από ιδιωτικά ΚΤΕΛ της περιφέρειας, προκάλεσε την αντίδραση συνδικαλιστών του ΟΑΣΑ.

Το σχέδιο του ΟΑΣΑ για αποσυμφόρηση των μέσων μεταφοράς, ξεκίνησε από δύο τοπικές γραμμές της δυτικής Αττικής, στους Θρακομακεδόνες και στο Ολυμπιακό Χωριό. Όμως, στο κέντρο της Αθήνας η ταλαιπωρία για τους επιβάτες συνεχίστηκε και σήμερα…

Ένας ηλικιωμένος με μάσκα αναζητά… μια τρύπα για να μπει στο λεωφορείο. Στη μεσαία πόρτα δεν έχει τύχη… τρέχει προς την πίσω πόρτα. Πιάνεται από το χερούλι, ζητάει από μια κυρία να παραμερίσει… ένα χέρι απλώνεται, τον αγκαλιάζει σχεδόν… τον ανεβάζει στο λεωφορείο. Η πόρτα κλείνει.. ο ηλικιωμένος άνδρας μπορεί να σταθεί μόνο κολλημένος στο τζάμι.

Ως το τέλος του χρόνου θα δρομολογηθούν σταδιακά 200 λεωφορεία του ΚΤΕΛ. 

libre

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->