«Υπευθυνότητα, συνεργασία, εμπιστοσύνη» Το μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας στην τελετή αγιασμού του 5ο ΓΕΛ Βέροιας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

«Υπευθυνότητα, συνεργασία, εμπιστοσύνη» Το μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας στην τελετή αγιασμού του 5ο ΓΕΛ ΒέροιαςΣτην τελετή αγιασμού του 5ου ΓΕΛ Βέροιας για τη νέα σχολική χρονιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με «υγεία πάνω απ’ όλα». Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος μετά τον καθιερωμένο αγιασμό προς τους μαθητές του σχολείου σημείωσε τα εξής:

«Γνωρίζουμε όλοι καλά ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες με την υγεία και την ασφάλεια όλων σας να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για να μπορούμε να πούμε στο τέλος της χρονιάς ότι όλα πήγανε καλά, θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας, υπευθυνότητα, διάθεση για συνεργασία και εμπιστοσύνη. 

Επιδεικνύοντας τα παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε όλοι υγιείς και χαρούμενοι που ακόμη μια σχολική χρονιά θα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και πρόοδο». 

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος συμμετείχε σε συνάντηση με τον Διευθυντή του 5ου ΓΕΛ Βέροιας, Σταμάτη Χρυσή, και αντιπροσωπεία καθηγητών του σχολείου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και απόψεις τόσο για την αποτελεσματική τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό όσο επίσης και για σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο, τονίζοντας πως ο Δήμος Βέροιας θα σταθεί ουσιαστικός αρωγός στην προσπάθειά τους για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών συνθηκών στη σχολική τους κοινότητα.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->