Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΝΕΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ!!! - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΝΕΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ!!!


Σ.ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ
Τα Ισπανικά δεν είναι μόνο ένα εργαλείο επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους αλλά και ένα εργαλείο απαραίτητο για να σου ανοίξει πόρτες σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!!
Στο κλάδο των επιχειρήσεων, τα ισπανικά είναι μια γλώσσα ανεκτίμητη που μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες στο διεθνή τομέα σε εταιρίες που συνεργάζονται με χώρες της Νότιας Αμερικής.
Η γνώση των Ισπανικών είναι ένα δυνατό «χαρτί» για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα και για σπουδές ή Erasmus στην Ισπανία.
Δεν αποτελεί  μόνο  τη δεύτερη γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας, αλλά και την τρίτη που χρησιμοποιείται περισσότερο στο διαδίκτυο.
http://diamantopoulou.eu/wp-content/uploads/2010/08/aprender-espanol-madrid.jpg
Το Σ. Καλογραία Βέροιας ειδικεύεται στα μαθήματα ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ!!!
Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση και την ταχύτερη εκμάθηση των Ισπανικών.
Η διδασκαλία των Ισπανικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά τμηματάκια έως 5 ατόμων, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Ισπανική γλώσσα σε μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων αλλά στην προνομιακή τιμή ενός τμήματος ! ! !
Τα μαθήματα Ισπανικών περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Ισπανικής γλώσσας. Ο μαθητής, μαθαίνοντας την Ισπανική γλώσσα έχει ένα δυνατό «χαρτί» για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα καθώς και για σπουδές ή Erasmus στην Ισπανία!!
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ!!!


ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ “Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ”
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ
ΤΗΛ.: 2331077555

-->