Δήμος Αλεξάνδρειας. Σύσκεψη για την οδική ασϕάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Αλεξάνδρειας. Σύσκεψη για την οδική ασϕάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Τα πρόσϕατα τροχαία ατυχήματα στην Εγνατία οδό που συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα, αλλά και η αυξανόμενη συχνότητα με την οποία συμβαίνουν τροχαία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλεξάνδρειας, είναι σημεία προβληματισμού για την τοπική κοινωνία που αναζητά τρόπους ώστε να μειωθούν τα τροχαία και να μη χάνονται ζωές στην άσϕαλτο.

Σύσκεψη με θέμα την οδική ασϕάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα διοργανώσει ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων κου Κωνσταντίνου Ναλμπάντη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο γραϕείο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας την Παρασκευή, στις 11 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα συζητηθούν και η μεγάλη επιβάρυνση του οδικού δικτύου του Δήμου Αλεξάνδρειας, λόγω της διέλευσης βαρέων οχημάτων που αποϕεύγουν την Εγνατία οδό, όπως επίσης και ο συντονισμός των ϕορέων για την έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβασή τους σε περίπτωση ανάλογων ατυχημάτων.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας κος Αμανατίδης Ιωάννης, ο Περιϕερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας κος Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας κος Μυρίσας Γεώργιος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος κος Σιδηρόπουλος Θέμης και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κος Αστέριος Καρούλιας.

Θα παρεβρεθούν επίσης οι αντιδήμαρχοι Πλατέος και Μελίκης, Δριστάς Στέϕανος και Χαλκίδης Ισαάκ, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου κος Τόκας Σωτήριος και τέλος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών του Δήμου Αλεξάνδρειας, κος Αλεξόπουλος Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->