Βόλτα με το αστικό έκανε ο δήμαρχος Βέροιας,η μεγάλη απόφαση της μονοδρόμησης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Βόλτα με το αστικό έκανε ο δήμαρχος Βέροιας,η μεγάλη απόφαση της μονοδρόμησης

Σήμερα το μεσημέρι και ώρα 16:45 ο Δήμαρχος κ.Βοργιατζίδης μαζί με τους συνεργάτες του κ.Λαζαρίδη,κ.Κορωνά,κ.Τραπενζανλίδη,κ.Ακριβόπουλο και τον Πρόεδρο των αστικών κ.Παυλίδη έκαναν δοκιμαστική βόλτα την διαδρομή ΚΤΕΛ-Παλαιά Κεντρική-Ωρολόι-ΚΤΕΛ για να δουν αν είναι εφικτή η διέλευση των αστικών ετσι ώστε να προχωρήσουν στην μονοδρόμηση της
Μητροπόλεως.

Μία διαδρομή διάρκειας 20 λεπτών με ιδανικές συνθήκες οδήγησης αφού ο δρόμος είχε κλειστεί από τις 14:30-16:30 με ειδικές κόκκινες κορδέλες και το αστικό συνόδευαν περιπολικό και μηχανή της Τροχαίας. Μετά το τέλος της διαδρομής ο κ.Βοργιατζίδης δήλωσε:
"Πρέπει να μάθουν να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα για και να μην δημιουργήσουν πρόβλημα, καθως επίσης σε δύο σημεία θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις τεχνικές,να υπάρχει αστυνόμευση και έλεγχος των παρκαρισμένων αυτοκινήτων.
Δύσκολο μεν αλλά θα γίνουν πρώτα οι μελέτες". Προβληματισμένος για το αν γίνεται ήταν ο αντιδήμαρχος κ.Λαζαρίδης έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδρομής,αλλά με επιφύλαξη μέχρι να ολοκληρωθεί η μελέτη του έργου.
Αν καταφέρουμε να εξαλείψουμε τις τεχνικές δυσκολίες και τις συμπεριφορές των οδήγων θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Πρόεδρος των Αστικών κ.Παυλίδης το θεωρεί δύσκολο και μη υλοποιήσιμο. Είναι πολλά τα λάθη και οι κακοτεχνίες του δρόμου της Παλαιάς Κεντρικής και δύσκολο να επιτευχθεί με ομαλό τρόπο η συγκοινωνία. Οι οδηγοί από την πλευρά τους είναι δύσκολο,επικίνδυνο και επιζήμιο για τα λεωφορεία.Θα χάνουν τα
δρομολόγια ο κόσμος ,θα χάσουμε κι μεις το επιβατικό κοινό. Ρεπορτάζ-Φωτορεπορτάζ;Μαρία Χατζηλιάδου
ΒΙΝΤΕΟ 
-->