Βέροια..Δήμαρχος πολίτες και σύμβουλοι πήγαν στα γραφεία της ΔΕΗ απαίτησαν γίνουν επανασυνδέσεις (ΒΙΝΤΕΟ) - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Βέροια..Δήμαρχος πολίτες και σύμβουλοι πήγαν στα γραφεία της ΔΕΗ απαίτησαν γίνουν επανασυνδέσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα η δήμαρχος της Βέροιας μαζί με κάποιους δημοτικούς συμβούλους και πολίτες πήγαν στα γραφεία της ΔΕΗ στην Βέροια..
Ζήτησαν από τον προϊστάμενο της ΔΕΗ κ Κουτσιαμπασόπουλο να κάνει επανασυνδέσεις ρεύμα σε πολίτες που η ΔΕΗ τους έκοψε το ηλεκτρικό..
Ο κ Κουτσιαμπασόπουλος είπε ότι σήμερα δόθηκε εντολή να γίνουν επανασυνδέσεις σε 100 πολίτες που είναι ευπαθείς και ξεκινήσαμε από το πρωί.
Η δήμαρχος δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες ζήτησαν τον αριθμό πολιτών που δεν έχουν ρεύμα έτσι ώστε να μεριμνήσει ο δήμος να κάνει κάτι για αυτούς τους ανθρώπους.
 Ο προϊστάμενος είπε θα ζητήσω την λίστα έτσι ώστε να ενημερωθεί ο δήμος ποιοι συνδημότες δεν έχουν ηλεκτρικό,εμείς από την μεριά μας κάνουμε ότι μπορούμε να έχουν όλοι ρεύμα τόνισε ο προϊστάμενος ...
Aν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι χθες είπαν ναι στην ενέργεια να πάμε αύριο στην ΔΕΗ ήταν ελάχιστοι αυτοί που εμφανίστηκαν στα γραφεία το πρωί,βλέπετε ο ύπνος είναι καλύτερος.
Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->