Εκ νέου υποψήφιος,και ώρα για αντιδημαρχία ο Ν.Μαυροκεφαλίδης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εκ νέου υποψήφιος,και ώρα για αντιδημαρχία ο Ν.Μαυροκεφαλίδης
Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξανά βάλει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Χθες πληροφορηθήκαμε ότι ο κύριο Μαυροκεφαλίδης Νίκος θα είναι εκ νέου υποψήφιος και αυτήν την φορά ποιο δυναμικά, διότι όπως μας είπαν κάποιοι κύκλοι του προέδρου, ότι έχει το μεράκι να βοηθήσει την τοπική αυτοδιοίκηση τώρα που έχει χρόνο μια που είναι και συνταξιούχος δάσκαλος.
Με λίγα λόγια είναι η μεγάλη ευκαιρία η δήμαρχος της Βέροιας να τον τοποθετήσει από την νέα χρόνια αντιδήμαρχο παιδείας, αφού θα παραιτηθεί από πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου,ο Ν.Μαυροκεφαλίδης γνωρίζει καλά το αντικείμενο διότι ήταν τόσα χρόνια δάσκαλος και ξέρει τα προβλήματα από πρώτο χέρι,αρκεί να τους αφήνουν να δουλεύουν σωστά και χωρίς παρεμβάσεις.
Είναι κρίμα λοιπόν τέτοιους ανθρώπους με σεμνότητα και ταπεινότητα ,και πάνω από όλα τίμιους, να τους αφήσει κάποιος εκτός κάδρου και να μην τους εκμεταλλεύονται  με την καλή έννοια για το καλό του τόπου .
Θα δούμε από την νέα χρονιά λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->