Ημαθία-Μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο είχε η Βούλα Πατουλίδου - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ημαθία-Μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο είχε η Βούλα Πατουλίδου

Την ημαθία επισκέφτηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της νέας δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου...
Η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφτηκε τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και μετα αμέσως  βγήκε στην αγορά της πόλης και  συνομίλησε με αρκετούς πολίτες άκουσε τα προβλήματα και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει την Ημαθία...άλλωστε είναι και το φαβορί σε πρωτιά στην Ημαθία μαζί με τον Γιώργο Αυτιά..
Επίσκεψη στον Δήμαρχο του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη, πραγματοποίησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κα Βούλα Πατουλίδου, το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουνίου στο Δημαρχείο Νάουσας.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με έμφαση στον τουρισμό, ενώ ο κ. Κουτσογιάννης ενημέρωσε την υποψήφια Ευρωβουλευτή για την επικείμενη έναρξη των ανασκαφών στο Γυμνάσιο της Μίεζας και την τουριστική καμπάνια του Δήμου «Sorry no Beaches».
Παρόντες ήταν ο βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κα Άννα Βασιλειάδου, κ. Στέλιος Δάγγας και κα Ία Χατζηιωαννίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νάουσας κ. Ιωάννης Ταούλας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο τοπικός σύμβουλος Νάουσας κ. Χρήστος Δεληχρήστου, η ειδική συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κα Νίκη Καρατζιούλα και η πολιτεύτρια κα Τζωρτζίνα Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->