Καθαρά Δευτέρα: Πόσο θα πληρώσουμε φέτος τη λαγάνα; - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Καθαρά Δευτέρα: Πόσο θα πληρώσουμε φέτος τη λαγάνα;Όσα είπε το πρωί της Πέμπτης ο Κ.Σκρέκας
 
Ο υπουργός... 

 
Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (14/3) μίλησε για την φετινή τιμή της λαγάνας φέτος, τονίζοντας πως η μεγάλη (750 γρ) κοστίζει από 2,80 έως 3,50 ευρώ, ενώ η μικρή από 1,80 έως 2 ευρώ.

Παράλληλα, μίλησε για τις διαφορές στις τιμές των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «Καλάθι της Σαρακοστής» μεταξύ σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον υπουργό, αυτές οι διαφορές μπορεί να οφείλονται είτε σε πραγματικά δεδομένα, όπως τα λειτουργικά κόστη των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, είτε σε διαφορετικές εμπορικές πολιτικές κάθε αλυσίδας.

Ωστόσο, ο υπουργός επεσήμανε ότι γενικά φέτος το «Καλάθι της Σαρακοστής» είναι είτε ίδιο κόστους είτε φθηνότερο από πέρυσι.

Επιπλέον, ενημέρωσε για τη λειτουργία της πλατφόρμας e-katanalotis του υπουργείου, όπου οι καταναλωτές μπορούν να δουν και να συγκρίνουν τις τιμές των προϊόντων από τα διάφορα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους, προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους «Καλάθι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->