Δικαστήρια: Κλειστά μέχρι τις 4 Ιανουαρίου - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Δικαστήρια: Κλειστά μέχρι τις 4 ΙανουαρίουΚλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια της χώρας και τη νέα χρονιά, καθώς η πολυήμερη αποχή των δικηγόρων, που ξεκίνησε ως αντίδραση στο φορολογικό νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση, αναμένεται να παραταθεί και μετά τις 4 Ιανουαρίου του 2024.

Οι...  

 
δικηγόροι συνεχίζουν ακάθεκτοι την αποχή τους, καθώς αυτή τη φορά στόχος των κινητοποιήσεων τους είναι οι νέοι Ποινικοί Κώδικες, τους οποίους προωθεί του Υπουργείο Δικαιοσύνης, που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο νομικό και δικαστικό κόσμο της χώρας.

Η απόφαση για την παράταση της αποχής των δικηγόρων από τις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες, θεωρείται βέβαιο ωστόσο ότι, θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την ψήφιση των νέων Ποινικών Κωδίκων από την Κυβέρνηση.

Στόχος των κινητοποιήσεων είναι να μην ψηφιστούν οι νέοι Κώδικες και να συσταθεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του νομικού κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->