Τάσος Μπαρτζώκας στη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού: Στηρίζουμε οικονομικά την δωρεάν δημόσια Υγεία, την Παιδεία, και τα εισοδήματα. - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας στη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού: Στηρίζουμε οικονομικά την δωρεάν δημόσια Υγεία, την Παιδεία, και τα εισοδήματα.

Στη συζήτηση για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Βουλή, τοποθετήθηκε χτες ο Τάσος Μπαρτζώκας και υπερθεμάτισε την κυβερνητική οικονομική πολιτική, ενώ αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας, όπως την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, την επίτευξη ρεκόρ ξένων επενδύσεων και τη δραστική μείωση της ανεργίας.
 Ο Βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα σε τρεις άξονες: την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών. Δηλαδή στους τομείς, όπου η Κυβέρνηση έχει δώσει προτεραιότητα, ενισχύοντας γενναία την κρατική επιχορήγηση προς τα Νοσοκομεία, αυξάνοντας σημαντικά τους πόρους στην παιδεία και λαμβάνοντας μέτρα, όπως την αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, τις αυξήσεις στις συντάξεις και την αύξηση του αφορολόγητου σε οικογένειες με παιδιά.
 Όπως τόνισε ο Τάσος Μπαρτζώκας «η Κυβέρνηση επιλέγει πολιτικές που περιορίζουν τις κοινωνικές ανισότητες και έχουν καταστήσει τη χώρα μας ένα σύγχρονο οικονομικό φαινόμενο, με τεράστια επενδυτική δυναμική και κοινωνική Δικαιοσύνη για όλους!».
 Μάλιστα, έκλεισε την ομιλία του με την δέσμευση, ότι σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά, θα φανούν άξιοι της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, και θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για την Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, στα παιδιά μας!
Παρατίθεται link της ομιλίας:
https://www.youtube.com/watch?v=99pEW_E5QNc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->