Αγροτικός σύλλογος γεωργών Βέροιας:Απαιτούμε και διεκδικούμε την γρήγορη τακτοποίηση όλων των εκκρεμών πληρωμών - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Αγροτικός σύλλογος γεωργών Βέροιας:Απαιτούμε και διεκδικούμε την γρήγορη τακτοποίηση όλων των εκκρεμών πληρωμών

Η καλλιεργητική περίοδος 2023 με πολλά προβλήματα από ζημίες και τιμές τελειώνει. Οι αγρότες βρισκόμαστε στην κατάσταση αναμονής και από πουθενά δεν φαίνεται κάποια κίνηση .
Η κάλυψη του χαμένου εισοδήματος η οποία συζητιότανε πολύ έντονα το καλοκαίρι έχει ξεχαστεί .
Για τις ζημίες που προκλήθηκαν από βροχές και χαλάζι δεν έχουμε ακόμα κάποιο νεότερο για τις πληρωμές.
Πολλοί αγρότες δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από τις παραγωγές που έχουν παραδώσει σε εμπόρους και συνεταιρισμούς. Αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Η κατάσταση συνεχώς δυσκολεύει και θα πρέπει οι αρμόδιοι (κυβέρνηση , βουλευτές και τοπικοί παράγοντες) να κινηθούν ώστε να έχουμε άμεσα τις πληρωμές ώστε να ξεκινήσει φυσιολογικά η νέα καλλιεργητική περίοδος για τους αγρότες.
Σαν Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας απαιτούμε και διεκδικούμε την γρήγορη τακτοποίηση όλων των εκκρεμών πληρωμών και την ικανοποιητική αποζημίωση όλων των ζημιών από τον ΕΛΓΑ. Καλούμε τους αγρότες μέλη μας σε εγρήγορση για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας .
Για τον Α.Σ.Γ. Βέροιας
Αναστάσιος Χαλκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->