Η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων της Νάουσας έγινε πράξη με διαρκή προσπάθεια και διεκδίκηση - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων της Νάουσας έγινε πράξη με διαρκή προσπάθεια και διεκδίκηση

Τη Σχολή Αστυφυλάκων στη Νάουσα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος χθες, πρώτη μέρα κατά την οποία η Σχολή υποδέχθηκε τους πρώτους 296 δόκιμους αστυφύλακες που θα φοιτήσουν σε αυτήν.
Η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα ήταν ένας στόχος που έγινε πραγματικότητα κατόπιν συγκροτημένων προσπαθειών και συνεχών διεκδικήσεων. Ο κ. Βεσυρόπουλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα σπουδών και επισήμανε για μία ακόμα φορά ότι αποτελεί ηθική ικανοποίηση για τον ίδιο το γεγονός ότι η Νάουσα αποκτά νέα δυναμική με την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις προσπάθειες που έγιναν την προηγούμενη τετραετία από τον πρώην Υφυπουργό Οικονομικών και την αυτοδιοίκηση για τη διασφάλιση των αναγκαίων πόρων και την ένταξη της Σχολής στο μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων, αυξήθηκε και ο αριθμός των εισακτέων. «Όλα τα σημαντικά έργα επιτυγχάνονται μέσα από συστηματική δουλειά και επιμονή. Η Σχολή Αστυφυλάκων της Νάουσας επαναλειτούργησε κατόπιν διαρκών προσπαθειών και διαβουλεύσεων. Ό,τι είπαμε, έγινε πράξη», ανέφερε σχετικά ο κ. Βεσυρόπουλος. Παράλληλα, ο βουλευτής Ημαθίας σημείωσε ότι ενισχύθηκε με 13 αστυνομικούς μέσα από έκτακτες μεταθέσεις, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, τονίζοντας ότι η ασφάλεια του πολίτη περιλαμβάνεται στις κορυφαίες προτεραιότητες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->