Διακοπή νερού στις Κοινότητες Κουλούρας και Αγ. Γεωργίου του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών καθαρισμού-συντήρησης στους Υδατόπυργους - Δεξαμενές Ύδρευσης. - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Διακοπή νερού στις Κοινότητες Κουλούρας και Αγ. Γεωργίου του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών καθαρισμού-συντήρησης στους Υδατόπυργους - Δεξαμενές Ύδρευσης.

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου από την ώρα 09:00 έως 14:00 θα γίνει διακοπή νερού στις Κοινότητες Κουλούρα και Αγ. Μαρίνας του Δήμου Βέροιας, λόγω τακτικών εργασιών καθαρισμού-συντήρησης στους Υδατόπυργους - Δεξαμενή Ύδρευσης των Κοινοτήτων.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών.
Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης θα καταβάλλουν προσπάθειες για την ολοκλήρωση των εργασιών όσο το δυνατόν ενωρίτερα .
Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την αναστάτωση που θα υποστούν.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->