Αναδιανομή προϊόντων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ την Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Αναδιανομή προϊόντων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ την Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ

Επικεφαλής Εταίρος: Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ
Εταίρος Δήμος: ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Σημείο Διανομής: Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού
μπροστά από το κτήριο της Πλατείας.

Τα προϊόντα θα δοθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτηση τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.

Παρακαλείστε να προσέλθετε την Δευτέρα 30/10/2023 μέχρι και την Τρίτη 31/10/2023 από τις 09:00 έως τις 14:00 στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού μπροστά από το κτήριο της Πλατείας, για να παραλάβετε προϊόντα στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020”.

Θα δοθούν Ξηρά προϊόντα στους ωφελούμενους και ΒΥΣ προϊόντα σε κάποιες συγκεκριμένες ομάδες δικαιούχων.

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->