Ο Κώστας Καλαϊτζίδης έβαλε το πρώτο «αποτύπωμα» στη νέα κοινωνική δομή των Παιδιών της Άνοιξης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης έβαλε το πρώτο «αποτύπωμα» στη νέα κοινωνική δομή των Παιδιών της Άνοιξης

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης είναι ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της καμπάνιας «Βάλε το αποτύπωμά σου» που «τρέχει» ο  Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση αυτών που μπορούν να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της ανέγερσης και της λειτουργίας του νέου Κέντρου Διημέρευσης Κ.Δ.Η.Φ. ΑμΕΑ στην Πατρίδα Βέροιας. που «τρέχει» ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση αυτών που μπορούν να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της ανέγερσης και της λειτουργίας του νέου Κέντρου Διημέρευσης Κ.Δ.Η.Φ. ΑμΕΑ στην Πατρίδα Βέροιας.
Το έργο της ανέγερσης έχει ολοκληρωθεί κατά το 80% με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και για την αποπεράτωση του απομένει το σημαντικό ποσό των 180.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό αναζητούνται 180 «Χρυσοί Δωρητές» όπως αναφέρονται από την καμπάνια, οι οποίοι θα προσφέρουν από 1.000 ευρώ έκαστος προκειμένου να επιταχυνθεί η έγκαιρη και άρτια υλοποίηση του έργου.
Μετά από αυτό, ο Κώστας Καλαϊτζίδης ανταποκρινόμενος πρώτος στο κάλεσμα των «Παιδιών της Άνοιξης» παρέδωσε σήμερα στην υπεύθυνή της καμπάνιας, το ποσό των χιλίων (1000) ευρώ, στο πλαίσιο και της κοινωνικής ευθύνης που του αναλογεί ως επιχειρηματίας αλλά και ως αυτοδιοικητικός, ο οποίος στα χρόνια της θητείας του στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό όλων των Το έργο της ανέγερσης έχει ολοκληρωθεί κατά το 80% με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και του Ιδρύματος «Λασκαρίδη» ενώ για την αποπεράτωση του απομένει το σημαντικό ποσό των 180.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό αναζητούνται 180 «Χρυσοί Δωρητές» όπως αναφέρονται από την καμπάνια, οι οποίοι θα προσφέρουν από 1.000 ευρώ έκαστος προκειμένου να επιταχυνθεί η έγκαιρη και άρτια υλοποίηση του έργου.

Μετά από αυτό, ο Κώστας Καλαϊτζίδης ανταποκρινόμενος πρώτος στο κάλεσμα των «Παιδιών της Άνοιξης» παρέδωσε σήμερα στην υπεύθυνή της καμπάνιας, το ποσό των χιλίων (1000) ευρώ, στο πλαίσιο και της κοινωνικής ευθύνης που του αναλογεί ως επιχειρηματίας αλλά και ως αυτοδιοικητικός, ο οποίος στα χρόνια της θητείας του στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό όλων των κοινωνικών δομών της Ημαθίας.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ
«Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω. Η Ημαθία είναι υπόθεση όλων μας και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Η ανταπόκρισή μου στην καμπάνια «Βάλε το αποτύπωμά σου» ήταν για μένα αυτονόητη, σαν άνθρωπος και σαν επιχειρηματίας. Είναι τιμητικό που καταγράφομαι ως ο πρώτος από τους 180 όμως αυτό δεν έχει σημασία και είναι περισσότερο συμβολικό. Σημασία έχει να ανταποκριθούν και άλλοι συνάδελφοι από τον χώρο της αγοράς και όποιος άλλος μπορεί να συμμετέχει από όποιο κλάδο κι αν προέρχεται. Για την εταιρεία μας, την «Αφοί Καλαίτζίδη» η υπόθεση της κοινωνικής ευθύνης είναι προτεραιότητα. Βάλε κι εσύ το αποτύπωμά σου, λοιπόν, και όλοι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας¨.


¨. 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας, κύριος Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, άφησε το αποτύπωμα του συνεισφέροντας στη νέα μας καμπάνια το ποσό των 1.000 ευρώ.
Εκτός από το ιδιαίτερο στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου μας, ο Αντιπεριφερειάρχης έδειξε για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.
Επισκέφτηκε σήμερα το νέο μας Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα συνοδευόμενος από την κυρία Νίκη Καρατζιούλα, ειδική σύμβουλο της Π.Ε. Ημαθίας, όχι απλά να ενημερωθεί για το έργο αλλά και να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του προσφέροντας. Η πρόεδρος του Συλλόγου μας, κυρία Νόρα Σαρκατζή τους υποδέχτηκε και μαζί με τον μηχανικό του έργου κύριο Αντώνη Πιστοφίδη τους πληροφόρησαν, τόσο για τις τελευταίες κατασκευαστικές εξελίξεις, όσο και για την σπουδαιότητα ενός τέτοιου έργου.
Η γενναιοδωρία και η καλοσύνη όλων σας είναι η πηγή της δύναμής μας να συνεχίζουμε.
Με εκτίμηση
 Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->