Με δυναμική παρουσία κόσμου τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Δημοτικού Συνδυασμού «Δράση με Γνώση» - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Με δυναμική παρουσία κόσμου τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Δημοτικού Συνδυασμού «Δράση με Γνώση»

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Δράση με Γνώση», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βέροιας και εκ νέου υποψήφιο, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.
Ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι της παράταξης συνομίλησαν με τους πολίτες και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τον παρόν και το μέλλον της Βέροιας.
Μετά το πέρας του καθιερωμένου αγιασμού, ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης είχε την ευκαιρία, σε μία σύντομη ομιλία, να αναφερθεί στους άξονες ανάπτυξης για την Βέροια των επόμενων πέντε ετών.
Τόσο ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης όσο και οι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι ευχαρίστησαν όσους στηρίζουν την παράταξη, ώστε να συνεχιστεί το πλούσιο και σημαντικό έργο προς όφελος των πολιτών της Βέροιας και των Δημοτικών Ενοτήτων.
Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Δράση με Γνώση» στην οδό Εληάς 9, είναι καθημερινά ανοιχτό, το πρωί από τις 10:00 έως τις 14:00 και το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 23:00.
Τηλ. επικοινωνίας: 2331076702 & 2331076583.
#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->