Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κώστας Παλουκίδης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κώστας Παλουκίδης

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαιτζίδη και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο μας και την περιοχή μας. Άνθρωπος πρακτικός, απλός, φιλικός και ανθρώπινος, που εργάζεται σιωπηρά και αθόρυβα για το καλό του νομού μας, που αφουγκράζεται την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών, που η πόρτα του είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες μακριά από κόμματα και χρώματα, ο Αντιπεριφερειάρχης της καρδιάς μας.
Έτσι με υποδέχθηκε και μένα στο γραφείο του για να συζητήσουμε για έναν ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ όπως εμείς οραματιζόμαστε και θέλουμε.
 Που ήταν πάντα δίπλα μου στο όραμά μου για την ανάδειξη του Τριποτάμου και από την πρώτη στιγμή συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πάρη Μπίλια και τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για 100% χρηματοδότηση του σπουδαίου για το δήμο μας έργου.
Του ευχήθηκα καλή δύναμη και επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.
Η Ημαθία και η πολιτική, έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->