Ποιος είναι ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος υποψήφιος με τον συνδυασμό Βοργιαζίδη - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος υποψήφιος με τον συνδυασμό Βοργιαζίδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητοί μου συμπολίτες, Φίλες και Φίλοι!!!
Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ζω και αναπνέω σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον Δήμο Βέροιας, όπως και οι περισσότεροι από εσάς !!!
Πιστεύω ακράδαντα ότι στις δημοτικές εκλογές δεν πρέπει η πυξίδα να είναι τα κόμματα , αλλά τα άτομα και οι πολιτικές για το Δήμο, το ήθος οι ικανότητες και η διάθεση για προσφορά των υποψηφίων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων!!!
Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία κάθε δυνατή προσπάθεια για ενότητα, σύμπνοια άμβλυνση των διαφορών και συμπόρευση όλων των δυνάμεων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην αναγέννηση και τη δημιουργική πορεία του Δήμου!!!
Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στον τόπο μας και μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης μου με τον συνδικαλισμό στο Νοσοκομείο, αποφάσισα να συστρατευθώ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό « ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.
Βούληση μου είναι να υπηρετήσω τους πολίτες του Δήμου Βέροιας, από όποιο πόστο με κατατάξουν με την ψήφο τους για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο ένα βήμα μπροστά!!!
 Στην πρόταση μου για περαιτέρω ανάπτυξη στον Δήμο είναι οι εφτά άξονες: Καθημερινότητα –Περιβάλλον, Παιδεία , Αγροτικός Τομέας, Τουρισμός , Ποιότητα ζωής , και οι δυο τομείς που έχω εντρυφήσει περισσότερο λόγω σπουδών και εργασίας η ΥΓΕΙΑ και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!
Γι αυτό ζητώ από όλες και όλου σας να με εξουσιοδοτήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε τη δύναμη να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στον Δήμο Βέροιας για εμάς και τα παιδιά μα!! Για ένα Δήμο Βέροιας που μας αξίζει !!!
Γιατί Πάνω από όλα είναι ο Άνθρωπος!!!!!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου
Γεννήθηκα στη Σφηκιά Ημαθίας το 1965. Ο Αείμνηστος πατέρας μου Αντώνης ήταν κτηνοτρόφος και στη συνέχεια αγρότης. Μαζί με την επίσης αείμνηστη μητέρα μου Ελισάβετ εργάστηκαν σε διάφορες αγροτικές εργασίες κυρίως καλλιέργεια καπνού, στις οποίες βοηθούσαμε από πολύ μικροί, εγώ και οι αδερφές μου. Τελείωσα το Δημοτικό στο χωριό μου και στη συνέχεια ολοκλήρωσα το γυμνάσιο και λύκειο στη Βέροια. Το 1984 εισήχθηκα στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων υγείας και πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας και το 1988 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου. Επιπροσθέτως το 2018 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων υγείας και πρόνοιας στο ΕΑΠ.
 Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 1990 ασχολήθηκα με διαφορές εργασίες στον ιδιωτικό τομέα ως πωλητής και στη συνέχεια ως Διευθυντής πωλήσεων στην Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σε εταιρεία πανελλαδικής εμβέλειας με αντικείμενο τις Διαφημίσεις , Μάρκετινγκ, Εκδόσεις. Για αρκετά χρόνια είχα και ο ίδιος εταιρεία με αντικείμενο Οργάνωση Μάρκετινγκ, Διαφημίσεις και Εκδόσεις.
Το 1998 διορίστηκα στο δημόσιο ύστερα από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ » και αφού υπηρέτησα εκεί για πέντε περίπου έτη μετατάχτηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Υπηρέτησα και στα δύο Νοσοκομεία σε όλες τις θέσεις, από απλός υπάλληλος προϊστάμενος σε διάφορα τμήματα. Υπηρέτησα για τρία (3) έτη ως Διοικητικός Υποδιευθυντής και τώρα υπηρετώ ως Προϊστάμενος της Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων.
 Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Μπονάνου Εκπαιδευτικό και έχουμε τέσσερις κόρες .
Συνδικαλίστηκα για πρώτη φορά το 2006 όπου εκλέχτηκα στο σωματείο του Νοσοκομείου Βέροιας και θήτευσα ως γραμματέας για δυο θητείες. Εκλέχθηκα πολλές φορές ως αντιπρόσωπος για την ΠΟΕΔΗΝ. Το 2017 εκλέχθηκα στο Συμβούλιο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ του Νομού Ημαθίας, μέχρι το 2022 . Ήμουν για αρκετά χρόνια αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Σήμερα είμαι εκλεγμένο μέλος του Σωματείου του Νοσοκομείου.
 Ήμουν για πολλά χρόνια Ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου «ΗΜΑΘΙΩΝ» με έδρα την Βέροια και με αντικείμενο το αρχαίο ελληνικό άθλημα Παγκράτιο και το ζίου Ζίτσου. Μέσω του Ημαθίων παρουσιάσαμε το Παγκράτιο Άθλημα στα παιδιά του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στη Βεργίνα και στηρίξαμε σε διάφορες αθλητικές δράσεις έτσι ώστε να αθλούνται δωρεάν και να στηριχτούν, ηθικά, ψυχολογικά, οικονομικά στον αθλητισμό και για κάποιους στον πρωταθλητισμό. Γενικότερα έχω αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έντονη Κοινωνική δράση και προσπαθώ να προσφέρω σε διάφορους συλλόγους της Ημαθίας!!! Γιατί πάνω από όλα είναι ό Άνθρωπος !!!
Αρθρογραφώ τακτικά για διάφορα θέματα σε πανελλήνιες και τοπικές εφημερίδες και διάφορα site . Μου αρέσει, το διάβασμα ο κινηματογράφος και το ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολούμαι και παίζω ως ποδοσφαιριστής και ως διαιτητής, ερασιτεχνικά σε ομάδες με παλαιμάχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->