Τρεις νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Θεόφιλου Κορωνά - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Τρεις νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Θεόφιλου Κορωνά

Βαγόπουλος Γεώργιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Ονομάζομαι Βαγοπουλος Γεώργιος και γεννήθηκα στην πόλη της Βέροιας στις 5 Δεκεμβρίου του 1977. Είμαι παντρεμένος με την Κόρελιδου Νίκη και έχουμε έναν γιο 9 ετών τον Σάββα και ο δεύτερος έρχεται πολύ σύντομα!!
Σπούδασα στην ιδιωτική σχολή Ι.Ι.Ε.Κ «Αλεξάνδρειο» όπου και αποφοίτησα στις αρχές του 2000,με την ειδικότητα του τεχνικού μαγειρικής τέχνης/σεφ.Απο τότε μέχρι τώρα εργάστηκα σε Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ντουμπάι, Σουηδία, Βέλγιο, Κύπρο) με επιτυχία στον τομέα της γαστρονομίας.Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι ως Sous Chef στο “Laugarbakki hotel” στα βόρεια της Ισλανδίας και έτσι πέτυχα ακόμη ένα όνειρο μου να δουλέψω σε μια χώρα φρέσκια στον τουρισμό με μεγάλες προοπτικές.
Όσοι με γνωρίζουν στα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας με χαρακτηριζει η όρεξη μου για δουλειά,για δημιουργία και για εξέλιξη σε ότι κάνω και αυτός ήταν ο λόγος που θέλω να βαδίσω μαζί με τον Θεόφιλο Κορώνα για δήμαρχο, γιατί η πόλη χρειάζεται νέα μυαλά, με όρεξη για εξέλιξη της πόλης στον τομέα που ειδικεύομαι και όχι μόνο! Μια Βέροια που μπορεί να γίνει πόλος έλξης για τουρίστες για την παράδοση της, την φυσική ομορφιά της περιοχής της και την γαστρονομία της! «Νέα Εποχή-αλλάΖΟΥΜΕ» για μια Βέροια δυνατή, στη θέση που της αξίζει!
Καλιάνης Στέφανος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας)
Γεννήθηκα το 1978 στην Βέροια, γονείς μου ο Φώτιος Καλιάνης (εκλιπών συν/χος δικηγόρος) και η Νεραντζούλα -Τζούλια- Καλιάνη (συν/χος τραπεζικός υπάλληλος) παντρεμένος με την Κυριακή (Κική) Αλβανού και πατέρας τριών υπέροχων κοριτσιών, της Δομινίκης, της Κωνσταντίνας και της Ηλέκτρας Ειρήνης.
Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη μας, ως δικηγόρος, από το 2004, προαχθείς στον Άρειο Πάγο, διατηρώντας ανεξάρτητο γραφείο, απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών του Δ.Π.Θ. (Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας).
Είχα την τιμή και την ευθύνη να διατελέσω μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας επί δύο συνεχόμενες θητείες, με την ιδιότητα του ταμία (έτη 2008 έως 2011 και 2011 έως 2014) και ως μέλος (έτη 2016 έως 2018).
Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Θεόφιλου Κορωνά να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023, ως μέλος μίας συλλογικής προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας μας, ως πολίτες του Δήμου Βέροιας, δημιουργίας, αλλαγής της χειμάζουσας πραγματικότητας του παρόντος και δημιουργίας αναπτυξιακών προϋποθέσεων, μόνιμου χαρακτήρα για την πόλη μας, με σκοπό να γίνει ο Δήμος Βέροιας ένας τόπος στον οποίο εμείς οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά μας θα θέλουμε να ζούμε, να δραστηριοποιούμαστε και να απολαμβάνουμε.
Για να το κατορθώσουμε όμως αυτό, θα πρέπει να αλλάξουμε, να βγούμε από την ευκολία μας, να επιλέξουμε με την ψήφο μας συμπολίτες μας οι οποίοι θα είναι χρήσιμοι για την πόλη μας, θα λογοδοτούν στους συμπολίτες τους και οι οποίοι θα λειτουργούν συλλογικά, προσβλέποντας στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία όλων, χωρίς αποκλεισμούς, με μοναδικό γνώμονα την ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας, τα παιδιά μας και το κοινωνικό σύνολο.
Η ψήφος μας θα πρέπει να λογίζεται, ως δύναμη για την αλλαγή, τη βελτίωση και την πρόοδο ώστε να εισέλθουμε σε μία «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», ελπιδοφόρα και με όραμα για τον Δήμο μας.
Καρύπογλου Γεώργιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Δ.Ε. Απ. Παύλου)
Το όνομα μου είναι Γεώργιος Καρύπογλου του Ιωακείμ είμαι 39 χρονών έχω σπουδάσει Εφαρμογές μέσο ηλεκτρονικών υπολογιστών και διοικήσεων Μάρκετινγκ και δραστηριοποιούμε στο Τομέα της Ενέργειας ως Σύμβουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βέροια.
Δεν είχα, ούτε και έχω καμία σχέση με πολιτική ή με κόμματα. Είμαι ένας από εσάς και μ’ αυτές τις δηλώσεις, ήθελα να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προθέσεις μου για την πόλη που αγαπώ και μεγάλωσα. Κατεβαίνω υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, όχι για τη δόξα και το χρήμα αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα. Θέλω και ζητώ την συνεργασία σας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.
Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγµατα με το όνοµά τους. Αυτό είναι το κλειδί για την αποτελεσματική λειτουργία της δημοκρατίας μας. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο, έχει σαρώσει τα πάντα. Οι άνθρωποι, και ειδικά οι νέοι όπως εγώ, χωρίς ένα σίγουρο μέλλον, αναζητούν ένα στήριγμα. Μια ελπίδα. Πρέπει να δώσουμε σ’ αυτούς τους νέους ανθρώπους ένα καινούργιο όραμα και την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν. Πρέπει να τους καθοδηγήσουμε, να τους υποστηρίξουμε και να τους δώσουμε ώθηση να δημιουργήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Οι δημότες της Βέροιας, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Βέροια χρειάζεται ένα Δήμαρχο που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη τους και θα συμβάλει ώστε οι Δημότες να «ξαναχαμογελάσουν». Ένα δήμαρχο που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς. Ένα δήμαρχο οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα. Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν.
Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Θεόφιλος Κορωνάς.Το ψηφοδέλτιο που συγκρότησε, απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες από όλο το κοινωνικό φάσμα. Απλούς λαϊκούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις. Αυτό ήταν εξαρχής για μένα ένα επιπλέον κίνητρο.
Πιστεύω με μπροστάρη τον Θεόφιλο Κορωνά και αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό, που έχει την όρεξη, τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.
Όλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο, ώστε ο Δήμος Βέροιας και η Ημαθία στις εκλογές του Οκτωβρίου να αλλάξει! Είναι η ευκαιρία όλων μας, να πάρουμε την Βέροια στα χέρια μας και να την κάνουμε καλύτερη και ανθρώπινη πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->