Έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του άνδρα της – Ήθελε να τον σκοτώσει για το επίδομα χηρείας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του άνδρα της – Ήθελε να τον σκοτώσει για το επίδομα χηρείας


 

Μία 39χρονη από την... 


 

Αριζόνα των ΗΠΑ έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του εν διαστάσει συζύγου της, για να τον σκοτώσει και να εισπράξει το επίδομα χηρείας.

Συγκεκριμένα, η Μέλοντι Τζόνσον συνελήφθη στις 18 Ιουλίου, μετά από βίντεο που κατέθεσε ο άνδρας της στην αστυνομία, που την έδειχνε να ρίχνει χλωρίνη στην καφετιέρα του.

Ο σύζυγος, που δεν κατονομάζεται και βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά συζεί με τη γυναίκα και το παιδί τους, αντιλήφθηκε στα τέλη Μαρτίου, ενώ βρισκόταν στη Γερμανία, ότι ο καφές του είχε περίεργη γεύση.

Για περίπου 2-3 εβδομάδες συνέχισε να πίνει τον καφέ του, προτού υποβάλει το νερό της βρύσης σε χημικό έλεγχο, με το αποτέλεσμα να είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, όταν έλεγξε το νερό στην καφετιέρα του, εμφανίστηκαν «υψηλά επίπεδα χλωρίνης».


Σύμφωνα με το NBC News τον περασμένο Μάιο ο σύζυγος, μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, τοποθέτησε κάμερα στο σπίτι, μέσω της οποίας είδε τη γυναίκα του «να ρίχνει κάτι στην καφετιέρα του».

Στη συνέχεια, έκανε ότι πίνει τον καφέ του μέχρι που επέστρεψε η οικογένεια στις ΗΠΑ στις 28 Ιουνίου, καθώς δεν ήθελε να καταγγείλει τη σύζυγό του στις γερμανικές Αρχές.

Όσο ζούσαν προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο σε βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Τουσόν της Αριζόνα, ο σύζυγος τοποθέτησε άλλη κάμερα, που έδειξε και πάλι τη γυναίκα του «να πηγαίνει στην καφετιέρα του και να ρίχνει κάτι στο νερό» στις 5 Ιουλίου. Την επομένη μέρα, πήγε στην αστυνομία, η οποία του είπε ότι δεν ήταν ξεκάθαρο τι έριχνε η 39χρονη στην καφετιέρα του.

Όταν μετακόμισαν σε μόνιμη κατοικία στις 7 Ιουλίου, τοποθέτησε τρεις κάμερες, στο πλυσταριό όπου φυλασσόταν η χλωρίνη, πάνω από την καφετιέρα και ανάμεσα στους δύο χώρους. Στη συνέχεια, πήγε στην αστυνομία με τα νέα βίντεο που έδειχναν τη γυναίκα «να παίρνει χλωρίνη, να τη βάζει σε ένα δοχείο και να πηγαίνει να τη ρίχνει στην καφετιέρα».

Ο σύζυγος είπε στην αστυνομία ότι κατά τη γνώμη του η εν διαστάσει σύζυγός του ήθελε να τον σκοτώσει για να εισπράξει τα επιδόματα χηρείας.

Η Τζόνσον συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και προσθήκης δηλητηρίου σε τρόφιμα ή ποτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->