Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τη Δόμνα Μιχαηλίδου να μην κλείσει το Δημοτικό Σχολείο Άμμου - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τη Δόμνα Μιχαηλίδου να μην κλείσει το Δημοτικό Σχολείο Άμμου

Ο Τάσος Μπαρτζώκας με επιστολή του προς την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, διεκδικεί να συνεχίσει η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Άμμου.
 Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής τονίζει την ανάγκη να βρεθεί λύση στο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Άμμου και τη μεταφορά των μαθητών στο διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Ασωμάτων.
 Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους γονείς και τις οικογένειες που ανησυχούν για το ενδεχόμενο τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα σε υπόγειο χώρο σχολικού κτιρίου, όπως καταγγέλλεται.
 Ο Βουλευτής αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άμμου, ώστε να συνεχίσουν τη σχολική ζωή τους σε περιβάλλον κατάλληλο και ασφαλές, αναγνωρίζοντας ότι η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει σε όλα τα παιδιά κατάλληλες σχολικές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->