Η Τζωρτζίνα Αθανασίου στην πυροσβεστική υπηρεσία της Νάουσας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Η Τζωρτζίνα Αθανασίου στην πυροσβεστική υπηρεσία της Νάουσας

Με τον ορεινό όγκο του Βερμίου να δεσπόζει πάνω από την Ημαθία και την Νάουσα, την αγάπη για αυτό και την αναφορά ως " το βουνό μας", την κλιματική αλλαγή και τις ανθρώπινες παρεμβάσεις: τόσα κίνητρα για να επισκεφθώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας. 

Η συζήτηση με τα στελέχη και τον διοικητή Αντιπύραρχο κ. Βασίλη Παυλίδη περιστράφηκε γύρω από την κοινή ανησυχία για την πολιτική προστασία, τον εξοπλισμό, και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για την περαιτέρω διευκόλυνση του έργου τους. Εκτενώς αναφέρθηκαν και ζητήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας με σκοπό την βέλτιστη αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών. 

 Από αυτό το βήμα και με αφορμή την σημερινή μου επίσκεψη, μου δίνεται η ευκαιρία να τους ευχαριστήσω ως πολίτης και δημόσια για το έργο που επιτελούν για την προστασία όλων μας και τους να τους ευχηθώ και "ήρεμη βάρδια", χωρίς συμβάντα που να χρήζουν παρέμβασής τους.

Από αυτό το βήμα και με αφορμή την σημερινή μου επίσκεψη ως υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας, μου δίνεται η ευκαιρία να δεσμευτώ για την σοβαρότητα και επιμέλεια με τις οποίες θα εργαστώ για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αποτέλεσαν το επίκεντρο της σημερινής εποικοδομητικής συζήτησής μας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->