Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας συνελήφθησαν στην Ημαθία 3 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας συνελήφθησαν στην Ημαθία 3 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης

Κατασχέθηκαν 96 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν σε αγροτικές περιοχές κρυμμένα μέσα σε καλλιέργειες
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη τριών ημεδαπών ανδρών χθες (29 Αυγούστου 2023) το πρωί στην Ημαθία, για καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι άνδρες, καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης, κρυμμένα ανάμεσα σε καλλιέργειες σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Ημαθίας.
Σε έρευνες των αστυνομικών στις παραπάνω αγροτικές περιοχές, εντοπίστηκαν συνολικά 96 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γυάλινο δοχείο με ποσότητα κάνναβης βάρους 497 γραμμαρίων.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους σε περιοχές της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης, με την συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 107,4 γραμμαρίων και 13 ναρκωτικά δισκία.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->