Αυτή είναι η δουλειά με μισθό 220 ευρώ την ώρα που γίνεται από το σπίτι και δεν θέλει πτυχίο - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Αυτή είναι η δουλειά με μισθό 220 ευρώ την ώρα που γίνεται από το σπίτι και δεν θέλει πτυχίοΌσο πιο έμπειρος είστε, τόσο υψηλότερη μπορείτε να ορίσετε την τιμή σας

Έρευνα του... 


 

Freelancer.com, την οποία επικαλείται το CNBC, επισημαίνει ότι η δημιουργική γραφή είναι η δεξιότητα με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τους εργοδότες στην πλατφόρμα της, μετά από ανάλυση σχεδόν 300.000 θέσεων εργασίας που διαφημίστηκαν στον ιστότοπο μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου.

Παρότι όλο και περισσότερες εταιρείες στρέφονται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία περιεχομένου, εντούτοις η ζήτηση για ανθρώπους συγγραφείς να επεξεργάζονται χειρόγραφα, αναρτήσεις βελτιστοποιημένες για SEO και προσχέδια για δημιουργικά πρότζεκτς, έχει αυξηθεί από την αρχή του έτους, όπως τονίζει ο Ματ Μπάρι, Διευθύνων Σύμβουλος της Freelancer.com.

«Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί ακόμα να αντικαταστήσει τη δημιουργικότητα. Είδαμε μια παρόμοια τάση να εμφανίζεται το πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς οι θέσεις εργασίας δημιουργικού design ανθούσαν παρά το ενδιαφέρον για την τεχνητή νοημοσύνη».

Άλλες δεξιότητες σχετιζόμενες με τη συγγραφή που έχουν γίνει πιο δημοφιλείς στο Freelancer.com περιλαμβάνουν το «copywriting» και το «ghostwriting» (σ.σ. όταν κάποιος γράφει για λογαριασμό άλλου και το όνομά του παραμένει στην αφάνεια), προσθέτει ο Μπάρι.

Το πτυχίο δεν είναι προϋπόθεση για να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα ελεύθερου επαγγελματία. Αυτό που είναι πολύ πιο σημαντικό, είναι οι δεξιότητές σας. Απαιτείται έλεγχος δεδομένων, έρευνα, επεξεργασία και βασική κατανόηση του SEO.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό portfolio με δείγματα της γραφής σας, να εγγραφείτε σε μια ομάδα συγγραφής και να δικτυωθείτε με άλλους συγγραφείς στους τομείς ενδιαφέροντός σας για να βρείτε ευκαιρίες επί πληρωμή.

Οι περισσότερες εργασίες ανεξάρτητης συγγραφής είναι επίσης «εκτός γραφείου», απαιτώντας από τους συγγραφείς να υποβάλλουν και να δημοσιεύουν τη δουλειά τους στο διαδίκτυο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι συγγραφείς μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε και να ορίζουν τις δικές τους ώρες, αρκεί να τηρούν την προθεσμία τους, αναφέρει το FlexJobs.

Όσο πιο έμπειρος είστε, τόσο υψηλότερη μπορείτε να ορίσετε την τιμή σας. Οι συγγραφείς στο Freelancer.com χρεώνουν έως και 250 δολάρια (περίπου 225 ευρώ) την ώρα. Με αυτό το ρυθμό, η εργασία ως freelancer συγγραφέας πλήρους απασχόλησης θα μπορούσε να σας αποφέρει πάνω από 400.000 δολάρια (περίπου 365 χιλιάδες ευρώ) ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->