Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:

Έπειτα από την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που με πρότεινε για τη θέση του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων καθώς και τους συναδέλφους Βουλευτές όλων των κομμάτων, που με πολύ μεγάλη πλειοψηφία (47 υπέρ - 6 λευκά) με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Έχοντας επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, δεσμεύομαι να εργαστώ άοκνα προκειμένου να διασφαλίσω την ομαλή, παραγωγική και αποτελεσματική λειτουργία της Επιτροπής, προσδοκώντας σε ένα κλίμα συναίνεσης και διαλόγου, πάντα με οδηγό τις αρχές του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας μας.

Τόσο εμένα όσο και όλα τα μέλη της Επιτροπής, μας περιμένει από εδώ και πέρα πολλή δουλειά προς την κατεύθυνση της ταχείας εισαγωγής, της ενδελεχούς επεξεργασίας και της ποιοτικής αποκρυστάλλωσης όλων των αναγκαίων νομοθετικών παρεμβάσεων, που ήδη περιγράφηκαν στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, για τη συνεχή αναβάθμιση της λειτουργίας του κράτους επ’ ωφελεία του πολίτη.

Και είμαι βέβαιος ότι θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον μας, υπηρετώντας πιστά την κοινωνία, το δημόσιο συμφέρον και την πατρίδα μας.

Στο προεδρείο της Επιτροπής εξελέγησαν επίσης, o Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος ως Αντιπρόεδρος και η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κα Κατερίνα Παπακώστα ως Γραμματέας.

Τους εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα είναι άριστη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->